Tilausohjeet ja varausehdot

Nämä varausehdot koskevat Visit Turun myyntipalvelun ryhmäretkiä ja ohjelmia, joiden kesto on alle 24 tuntia eivätkä sisällä majoitusta.

Ryhmäretkipaketin, opastuksen ja kuljetuksen voi tilata Visit Turusta joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti(at)visitturku.fi. Tilauksen tekoa varten tarvitsemme aina ryhmän nimen, laskutusosoitteen (jo tilauksen tekovaiheessa), henkilömäärän sekä halutun retkipäivämäärän ja kellonajan. Mikäli valmiista pakettikierroksesta ei löydy sopivaa, suunnittelemme niitä myös toivomusten mukaan. Ryhmäretkipakettien lisäksi järjestämme myös pelkkiä opastuksia eri kohteisiin.

Hinnat

Retkipakettihinnat ovat aikuisten henkilöhintoja arkisin. Lasten hinnoista pyydämme ottamaan yhteyttä Visit Turun myyntipalveluun.

Opintoretkissä hinnat ovat koululaisten ja opiskelijoiden henkilöhintoja arkisin. Muiden aikuisten kuin opettajien hinnoista pyydämme ottamaan yhteyttä Visit Turun myyntipalveluun.

Sunnuntaisin ja pyhinä on voimassa korotetut hinnat. Hintamme sisältävät vahvistuksessa mainitut palvelut arvonlisäveroineen. Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja. Hinnat eivät sisällä bussi- tai muita kuljetuksia (risteilypaketteja lukuun ottamatta).

Varausvahvistus

Tilauksesta lähetetään asiakkaalle aina kirjallinen varausvahvistus sähköpostilla tai postitse. Varaajalla on velvollisuus tarkistaa varausvahvistus, jotta päivämäärät ja kellonajat vastaavat puhelimessa tai sähköpostilla sovittua. Varausvahvistus kannattaa ottaa mukaan retkelle. Tilaus laskutetaan aina jälkikäteen. Varausvahvistus ei toimi laskuna vaan lasku lähetetään retken jälkeen sopimaamme laskutusosoitteeseen. Laskutusvaihtoehdot ovat verkkolasku, paperilasku tai sähköposti.

Mikäli retkipaketti sisältää ruokailun, tulee mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoittaa etukäteen myyntipalveluumme.

Muutokset

Tilaus laskutetaan vahvistetun henkilömäärän mukaan. Henkilömäärämuutokset pelkän opasvarauksen kohdalla tulee tehdä viimeistään 48 tuntia ennen varauksen ajankohtaa maanantaista perjantaihin klo 9.00 – 15.00 Visit Turun myyntipalveluun. Mikäli varaus sisältää ruokailuja tai muita palveluja on muutokset henkilömäärään tehtävä 10 vuorokautta ennen retkeä.

Mikäli henkilömäärä ylittyy vahvistetusta henkilömäärästä, laskutetaan ryhmää toteutuneen henkilömäärän mukaan. Mikäli jo sovittua ryhmäretken päivämäärää muutetaan, perimme muutoskuluina 10€.

Ilmoitetut opastusajat ovat tarkkoja. Mikäli ryhmä myöhästyy sovitusta opastusajasta, tulee siitä ilmoittaa Visit Turun myyntipalveluun. Opas odottaa ryhmää puoli tuntia sovitulla tapaamispaikalla ja suorittaa opastuksen ryhmälle varatun kellonajan puitteissa. Opastuksesta peritään kuitenkin täysi maksu.

Peruutukset

Kaikkien tilausten peruutukset ja muutokset tulee tehdä kirjallisesti viivytyksettä Visit Turun myyntipalveluun maanantaista perjantaihin klo 15.00 mennessä. Peruutus tai muutos on voimassa siitä hetkestä lähtien, kun myyntipalvelusta vahvistetaan peruutuksen tai muutoksen vastaanotto.

Opastusvaraus

Pelkän opastusvarauksen voi peruuttaa kuluitta 48 tuntia ennen opastusta maanantaista perjantaihin klo 9.00–15.00. Mikäli opastus peruutetaan alle 48 tuntia ennen opastusta, perimme kuluina minimiveloitushinnan. Mikäli opastusvarausta ei peruuteta, mutta opastus jää syystä tai toisesta toteutumatta (no show), perimme koko opastuspalkkion hinnan.

Retkipaketti (kesto alle 24 t, ei sisällä majoitusta)

Retkipaketti tulee peruuttaa myyntipalveluun maanantaista perjantaihin klo 9.00–15.00. Retkipaketin peruutuksesta perimme aina 30€ peruutusmaksun.

Mikäli retkipaketti sisältää ruokailun tai kuljetuksia, on peruutus tehtävä viimeistään 10 päivää ennen matkaa. Risteilyn tai ohjelmapalvelun sisältävät paketit on peruutettava vähintään 30 päivää ennen matkaa. Mahdollisen risteilyn tai ohjelmapalvelun tarkemmat peruutusehdot toimitetaan asiakkaalle varausvahvistuksen yhteydessä.

Mikäli retkipaketin peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 10/30 päivää ennen matkaa, perimme peruutuskuluina koko paketin hinnan. Mikäli retkipakettia ei peruuteta, mutta matka jää syystä tai toisesta toteuttamatta (no show) perimme koko paketin hinnan. Suosittelemme ottamaan peruutusturvan kattavan matkavakuutuksen. Mahdollisen pandemian aikana noudatamme hallituksen ja THL:n ohjeistuksia, jolloin peruutus- ja muutosohjeet voivat muuttua.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.