Matkailuneuvonta

Yhteystiedot

Visit Turku, matkailuneuvonta
Kauppatorin Monitori, Aurakatu 8
20100 Turku, Finland
Puh. 02 262 7444 
Sähköposti: info@visitturku.fi
 

 

Visit Turun matkailuneuvonta palvelee matkailijoita ja turkulaisia Kauppatorin Monitorissa. Matkailuneuvonnan tiskiltä saa asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä ympäri vuoden. Palvelemme myös puhelimitse, sähköpostitse ja somekanavissa.

Matkailuneuvonnasta saa tietoa Visit Turun suosituista opastetuista kävelykierroksista. Kävelykierroksia järjestetään joka kuukausi ja kesäaikaan useampia viikossa. Tulevat kävelykierrokset löytyvät verkkokaupasta.

Kiss my Turku -verkkokauppa

Huippusuosittuja Food Walk -kortteja on myynnissä matkailuneuvonnassa.

Matkailuneuvonta myy lippuja sekä tekee varauksia myös Turun kaupunginteatterin esityksiin, Turun filharmonisen orkesterin sekä Turun musiikkijuhlien konsertteihin. Maksutapoina käteisen ja pankkikortin lisäksi matkailuneuvonnan tiskillä käyvät myös tyky-ranneke sekä teatterin, konserttitalon ja musiikkijuhlien omat lahjakortit.

Voi myös ostaa ja varata yksittäisiä Emma Teatterin lippuja. Matkailuneuvonnassa maksutapoina käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit sekä Turun kaupungin tyky-ranneke.

Matkailuneuvonnasta voi ostaa lippuja Ruissalon Saaronniemen talviuintiin sekä tehdä varauksia Turun kaupungin omistamaan Kiilopään tunturimajaan, joka sijaitsee Saariselällä, Lapissa. Kesäisin välitämme Vepsän saaren mökkivuokrauksia.

Tervetuloa asioimaan Matkailuneuvonnassa – löydät meidät torin kulmalta, Kauppatorin Monitorista!

Aukioloajat

Matkailuneuvonta on avoinna

  • Ma-pe klo 9–18
  • La klo 10–15
  • Puhelinpalvelu ja chat ma-pe klo 11-16 ja la klo 10-15
     

Poikkeusaukioloajat

  • Ke 11.5. suljettu
  • Vapunpäivänä 1.5. suljettu
  • Helatorstaina suljettu
  • Juhannuksena suljettu

Lisätietoja

Tulosta tästä kartta itsellesi.