Kumppanuus

Visit Turku tekee aktiivisesti yhteistyötä alueen yritysten ja muiden tahojen kanssa.

Visit Turku on myynti- ja markkinointiorganisaatio, joka toimii yhteistyössä elinkeinon kanssa. Yhteistyötä tehdään myös alueellisella tasolla niin saariston kuin muidenkin lähialueiden kanssa. Edellä mainitun lisäksi organisaation osa-alueita ovat myös kongressiyksikön palvelut sekä matkailuneuvonta.

Markkinointiyhteistyö kanssamme avaa mahdollisuuden mm. laittaa paketteja myyntiin verkkokauppaamme tai myyntipalveluumme ja osallistua järjestämiimme tapahtumiin.

Kiss my Turku -markkinointikonsepti

Visit Turun markkinointikonsepti uudistui vuonna 2018. Tuotekortti on edelleen minimipanostuksena yhteistyön aloittamiseen, mutta visitturku.fi-sivuston (tästä eteenpäin Visit Turku Official) rinnalle tuli uusi inspiraatiosivusto. Lisäksi nykyinen katalogimallinen esite korvattiin imagoesitteellä vuoden 2019 alusta.

Tuotekortit ovat nyt myynnissä seuraavalle kaudelle, joka alkaa lokakuussa 2020. Muut markkinointipaketit ovat tulossa myyntiin lähiaikoina. 

Jos sinua vielä jokin mietityttää tai haluat keskustella, mikä olisi juuri sinulle se oikea tapa olla mukana, ole rohkeasti yhteydessä myynti- ja markkinointijohtaja Satu Hirvenojaan.

Ota yhteyttä

Myynti- ja markkinointijohtaja
Satu Hirvenoja
satu.hirvenoja@turku.fi

Myynti- ja markkinointiassistentti
Sanna Laiho
sanna.r.laiho@turku.fi