Turun seudulla elinkeinoelämä kukoistaa – tule katsomaan miksi!

Pohjoismaisittain ainutlaatuinen ja Suomen ensimmäinen alueellinen vierailukeskus Joki on monipuolinen ja vuorovaikutteinen elämyskokonaisuus. Se tarjoaa ympäri vuoden interaktiivisia näyttelyitä ja tuoreita näkökulmia alueen elinkeinoelämästä, kaupunkikehityksestä ja vetovoimatekijöistä.

Turun kampusalueen sydämessä sijaitseva (Lemminkäisenkatu 12B) vierailukeskus on innovaatioiden, liiketoiminnan ja tutkimuksen moderni näyttelytila. Upeissa tiloissa Turun alueen yritykset, korkeakoulut ja Turun kaupunki esittelevät toimintaansa, ajankohtaisia ilmiöitä ja Turun aluetta innovatiivisena, kilpailukykyisenä ja kehittyvänä toimintaympäristönä.
Kierroksella tutustutaan Turun ja Turun seudun monipuoliseen elinkeinoelämään: sen juuriin, nykypäivään ja erityisesti tulevaisuuden näkymiin. Pääosin digitaalisessa business-showroomissa esillä ovat paikalliset yritykset, innovaatiot ja koulutus. Turun kaupungin omassa näyttelyssä pureudutaan kaupunkisuunnitteluun, kaupunkikehitykseen ja mm. Smart City -teemaan.

Kesto: 1 t

Ryhmän suosituskoko: max 30 hlö/opas

Voimassa: läpi vuoden, ma-pe, keskuksen aukioloaikojen ja saatavuuden mukaan

Hinnat: 98 €/ryhmä

Sis. tunnin opastuksen kohteessa

Lisämaksusta: kahvitus/lounas, kiertoajelu Turussa, Meyer Turku -kierros