Vepsän ulkoilusaari & vuokramökit

Saaren valvoja
+358 50 411 4963
Turun kaupungin ulkoilusaari on muinoin toiminut salakuljettajien piilopaikkana. Nykyään Vepsä tunnetaan suosittuna päiväretkikohteena ja Turun kaupungin virkistysalueena.

Vepsän saari sijaitsee keskellä Airiston ulappaa. Saari on mainio päiväretkikohde, jonne vie Turusta useita vesibussivuoroja päivittäin. Mahtavan, 27 metriä merenpinnan yläpuolella kohoavan kallion laelta voi tähyillä maisemia Satavan, Nauvon ja Rymättylän suuntaan.

Vepsässä on turvallinen uimaranta, kioski, kahvila-ravintola sekä vuokrattavia saunoja, veneitä ja kanootteja. Pidempään viihtyville löytyy myös majoitusvaihtoehtoja vuokrattavista lomamökeistä.

Saunavaraukset tehdään saarelle saavuttaessa. Vepsä on oivallinen paikka niin mökkeilyyn kuin suuremmillekin leireille, sillä saaren hirsisissä lomamökeissä ja harjakattoisissa retkeilymökeissä on majoitustilaa yhteensä 75 hengelle. Saarella voi myös mainiosti majoittua teltassa erillisellä telttailualueella, tai omassa veneessä vierasvenelaiturissa.

Saaressa on A-oikeuksin varustettu kahvilaravintola ja kesäkioski, jotka ovat avoinna säännöllisen päivittäisen vesibussiliikennöinnin aikana 29.5.–30.8.2020. Ravintolassa päivittäin tarjolla lounas sekä aikuisten ja lasten alacarte-lista. Saaren edustussauna takkatupineen on mainio paikka järjestä esimerkiksi yrityksen virkistyspäivä tai vaikka palaveri keskellä kauneinta Airistoa. Edustussaunalle on tilattavissa etukäteen tarjoilua.

Lisätietoja

Asiasanat: 

Kartta

Osta verkkokaupasta

Vepsän vuokramökit

Mökkien vuokraus kesälle 2021 alkaa keväällä 2021.

Huomioittehan, että Vepsän maksukäytäntöjä muutetaan ensi kaudeksi:
Mökkien ja edustussaunan vuokraamisen yhteydessä asiakkaan on maksettava varauksensa heti. Toisin sanoen varauksia ei oteta vastaan enää sähköpostitse tai puhelimitse.
Varaukset ja maksut tapahtuvat jatkossa ainoastaan verkkokaupassa tai tulemalla paikan päälle matkailuneuvontaan.

Vepsän vesibussilippua varataan etukäteen osoitteesta: https://rosita.sportum.info.

Turun kaupungin matkailuneuvonta: Kauppatorin Monitori, aurakatu 8.