Lue eläinrakkaan matkailijan vinkit Turkuun.

1. Kävelykierros opastaa Eläinten Turkuun

Miten eläinten ja kaupunkilaisten yhteiselo on onnistunut Turussa eilen ja tänään? Opastetulla parin kilometrin teemakävelyllä näet kaupungin keskustaa uusin silmin ja kuulet kiinnostavia tarinoita eläinten urbaaneista seikkailuista ja turkulaisesta eläinsuojelusta. Lisätietoja uudesta kierroksesta löydät täältä.

2. Ravureita ja sirkustähtien loistetta Metsämäki Areenalla

Lokakuussa (10.–11.10.) PM-raveja isännöivä Metsämäki Areena tuottaa marraskuussa (26.–29.11.) yhdessä ArtTeatron kanssa koko perheen Happy Horse Circus -show’n, joka tarjoaa komediaa, jännitystä ja huippuunsa hiottuja sirkuselämyksiä. Lue lisää tapahtumasta täältä.

3. Koko perheen näytelmä koirien historiasta

Åbo Svenska Teaterin Koirien näytelmä (Hundarnas historiepjäs) perustuu Mauri Kunnaksen rakastettuun kuvakirjaan. Marraskuussa ensi-iltansa saavassa teatteriesityksessä leikitellään ajalla ja ihmetellään historiaa. Näytelmän nähtyäsi tiedät, mitä tarkoittaa, kun koira haukottelee. Lue esityksestä lisää täältä.

4. Karvaturrin kanssa luonnon helmaan

Ruissalo Turun edustalla on hurmaava saari viettää päivä lemmikin kanssa ulkoillen. Saaronniemen leirintäalueen yhteydessä on koirille oma puisto ja uimapaikka. Turkulaisia reviirejä voi haistella myös lähempänä ydinkeskustaa, sillä Kupittaanpuiston koilliskulmassa on koira-aitaukset isoille ja pienille koirille. Lue lisää Turun koirapuistoista täältä.

5. Yövy hotellissa lemmikkiä hemmotellen

Lemmikin kanssa reissatessa kannattaa jo huonetta varatessa varmistaa majoituksen eläinpolitiikka. Turussa on paljon hotelleja ja yöpymispaikkoja, joihin lemmikit ovat tervetulleita – useimmiten pientä lemmikkilisää vastaan. Monille hotelleille on kunnia-asia saada lemmikit viihtymään. Tällaisia ovat muiden muassa Radisson Blu Marina Palace, Turun Seurahuone, Ruissalon Kylpylä ja Holiday Club Caribia. Lue lisää Turun majoitusvaihtoehdoista täältä.

Lue lisää aiheesta täältä.

Muita matkailuvinkkejä ja inspiraatioita voit poimia täältä.