Finland is ready for you -video on suunnattu kansainvälisille matkailijoille, matkanjärjestäjille ja muille matkailutoimijoille. Video yksinkertaistaa tärkeimmät Suomen terveys- ja turvallisuusohjeet matkailijalle koronaviruspandemian aikana.

Selkeän graafinen video yksinkertaistaa tärkeimmät Suomen terveys- ja turvallisuusohjeet matkailijalle koronaviruspandemian aikana.

Säännöt ja ohjeistukset koronapandemiaan liittyvissä turvallisuustoimissa vaihtelevat maittain, ja matkailijalle muiden maiden käytäntöjen selvittäminen voi olla haastavaa. Visit Finland on tuottanut Finland is ready for you -videon avuksi Suomen matkailuelinkeinolle viestimään Suomessa voimassa olevia säädöksiä ja ohjeistuksia mm. maskien käytön ja etäisyyssuositusten suhteen.

Video on tuotettu kymmenellä eri kielellä (englanti, saksa, italia, espanja, kiina, japani, korea, ranska, venäjä ja ruotsi) ja se on esillä mm. VisitFinland.com-sivustolla. Videota myös päivitetään tarpeen mukaan säännösten ja ohjeiden muuttuessa.

Finland is ready for you -videomateriaalit Business Finlandin sivulta