Visit Turku peruuttaa kaikki itse järjestämänsä kävelykierrokset 30.6.2020 asti toistaiseksi estääkseen koronaviruksen leviämistä. Tämän lisäksi Koiramäen lasten kaupunmkikierrokset on peruttu kesän 2020 osalta. Myös kaikki Visit Turun järjestämät sidosryhmätilaisuudet perutaan tai uudelleen järjestellään. Matkailuneuvonta ja matkailutoimisto palvelevat toistaiseksi puhelimitse ja sähköisten kanavien kautta. Uutinen päivitetty 15.4.2020.

Seuraa ajankohtaista tietoa koronaviruksen leviämisen ehkäisystä Turussa:

Koiramäen lasten kaupunkikierrokset on peruttu kesän 2020 osalta. Kaikkiin kierroksen varanneisiin tullaan olemaan henkilökohtaisesti yhteydessä ja kerrotaan, miten tilanteessa toimitaan.

Visit Turun matkailuneuvonnan tiskipalvelut on päätetty sulkea toistaiseksi tiistaista 17.3.2020 alkaen. Matkailuneuvojat palvelevat edelleen puhelimitse, sähköpostitse, chatin kautta sekä somessa (Facebook ja Twitter). Matkailutoimiston puolella suurin osa työntekijöistä tekee toistaiseksi etätöitä, mutta kaikkiin saa yhteyden sekä puhelimitse että sähköpostitse. 

Visit Turku peruuttaa kaikki itse järjestämänsä kävelykierrokset 30.6.2020 asti. Kaikkiin kierroksen varanneisiin tullaan olemaan henkilökohtaisesti yhteydessä ja kerrotaan, miten tilanteessa toimitaan. Epäselvissä tilanteissa asiakas voi itse myös ottaa yhteyttä bjorn.widenius@turku.fi.

Visit Turun myyntipalvelun kautta palveluita varanneisiin ryhmiin tullaan olemaan henkilökohtaisesti yhteydessä ja kerrotaan, miten tilanteessa toimitaan. Epäselvissä tilanteissa asiakas voi itse myös ottaa yhteyttä myynti@visitturku.fi.

Tapahtumiin liittyvissä asioissa tulee olla yhteydessä suoraan tapahtumajärjestäjään tai lipun myyneeseen tahoon. Tapahtumanjärjestäjät voivat ilmoittaa peruutuksistaan tapahtumat@turku.fi, niin tieto peruutuksista päivitetään Turun seudun tapahtumakalenteriin.

Huom! Matkailija vastaa aina itse omasta matkapäätöksestään.

Koronaviruksen vaikutuksesta Turun kaupungin tapahtumiin löytyy lisätietoa täältä:

Kehotamme tutustumaan myös Turun kaupungin koronaan liittyviin toimintaohjeisiin:

Asiasanat: