Under dagen bekantar vi oss med traditionella rätter som tillretts med hängivenhet och njuter av att vara tillsammans utomhus i goda vänners lag.

På förmiddagen lär vi oss hur man gräver en rövargrop, hur man gör upp en riktig lägereld och hur man preparerar kött enligt konstens alla regler.
Vid middagstid åker rövarsteken ner i gropen.
På eftermiddagen kan man följa stekningen av köttet vid den värmande lägerelden vid gropen och låta sig väl smaka av grillad korv, flamstekt lax och kalla drycker.
Till kvällen får vi äntligen smaka på den nystekta rövarsteken antingen i Spahotellets restaurang Merisali eller vid grillgropen på stranden.

Priser:
10–20 personer 45 €/pers.
21–50 personer 42 €/pers.

Mot extra avgift: grillad korv, flamstekt lax och kalla drycker
Mot extra avgift: konferens, motion med instruktör, övernattning vid Spahotell Ruissalo

Fråga mer om tillgänglighet