Salvador Dali Private Dinner är middag av det finare slaget. Middagen är en privat tillställning i Dalí-utställningslokalerna i Pargas, mitt bland skulpturerna.

Middagen inleds med det mousserande vin som Dalí serverade sina gäster: Perelada Brut Rose. Maten tillreds ur Dalís kokbok och de flesta vinerna är ur Dalís vinbok. Kocken Kjell Gustafsson, som är medlem i Chaîne des Rôtisseurs, lagar maten.

Den lyxiga dukningen är inte som i en vanlig restaurang, och belysningen består av lampor som är formgivna av Dalí och av levande ljus. Barockmöbler med spiralvridna ben, och stolar klädda med guldband och bjällror, hämtas till platsen enbart för middagen. Servetterna är av förgyllt tyg med brodering enligt kundens önskemål, och deltagarna får behålla dem som minne.
 
Gruppens storlek: 6–10 personer

Pris: 3000 €/grupp

Fullständiga rättigheter, måltidsdryckerna ingår i priset
 
OBS! menu och program från Visit Turku försäljning.

Tillgänglighet: inte tillgänglighetsanpassad (trappsteg)