I Åboregionen blomstrar näringslivet – kom och se varför!

Unikt i Norden och det första av sitt slag i Finland – det regionala besökscentret Joki (sv. ”ån”) är en mångfacetterad och interaktiv mötesplats. Centret håller öppet hela året med interaktiva utställningar och ger en pinfärsk inblick i det lokala näringslivet, den urbana utvecklingen och områdets främsta magneter.

Besökscentret, som ligger i hjärtat av stadens campusområde (på Lemminkäinengatan 12B), är en modern utställningslokal för innovation, näringsliv och forskning. Staden samt lokala företag och högskolor presenterar sig, lyfter fram aktuella teman och visar upp Åboregionen som det innovativa, konkurrenskraftiga och utvecklingsinriktade område det är.

På turen får vi bekanta oss med Åbos och Åboregionens mångsidiga näringsliv, dess rötter, hur det ser ut idag och i synnerhet framtidsutsikterna. I business showroom, som till största delen är digitalt, presenteras lokala företag, innovationer och utbildning. På Åbo stads egen utställning går vi djupare in i stadsplaneringen, stadsutvecklingen och bland annat Smart City-temat.

Längd: 1 t

Gäller: året runt, mån-fre


Rekommenderad gruppstorlek: max 30 personer / guide

Pris: 98 €

I priset ingår guidning 1 t och inträde

Mot extra avgift: kaffe eller lunch, Meyer Turku tour

Utflykten är tillgänglighetsanpassad