Lägerskolan kan även ordnas som svenskt språkbad!
Lägerskolans program planeras gruppvis så att ena dagen handlar om kultur och historia i Åbo och andra dagen omfattar gruppaktiviteter, inklusive paddling, äventyr i naturen och spel.

Vid lägergården kan man njuta av bastu vid havsstranden, och vi kan ordna möjlighet till öppen eld och eget program. Programmet innehåller även ett äventyr i Flowpark: utmana dig själv på olika svåra banor i träden med linbanor, stigar och hopp. Inga förkunskaper krävs!

Kulturdagen i Åbo innehåller en guidad rundtur till bl.a. Åbo slott, domkyrkan, Klosterbackens hantverksmuseum och Aboa Vetus & Ars Nova. Sedan är det dags för lunch och lite egen tid på staden.

Lägergård Sinappi är belägen vid havet men samtidigt nära staden.

Pris: från 238 €/elev

Inkluderar tre nätter vid lägergården inklusive måltider (frukost, lunch, middag och kvällsmål), guidad paddling, Flowpark-äventyr och studiebesök med guide till stadens historiska och kulturella mål inklusive inträdesavgifter. Gäller för grupper över 20 elever.
Priserna inkluderar inte busstransport. Försäljningstjänsten ger råd om förflyttningar och kan även boka transport åt er.

Låt oss skapa en lämplig helhet för just er grupp!

 

Nyckelord: