Seikkailupuisto

Kupittaankatu 2
20520 Turku
+358 44 907 2986

Lisätietoja

Kupittaanpuiston laidalla toimiva Seikkailupuisto on ympäri vuoden toimiva lasten ja perheiden toimintakeskus. Se on paikka, jossa luovuutta vaalitaan ja energiaa puretaan monipuolisen tekemisen kautta.

Seikkailupuisto on aina täynnä toimintaa. Lapsille on tarjolla tilaisuuksia erilaisiin kädentaito- ja taideaktiviteetteihin. Kesäinen päivä Seikkailupuistossa kuluu mukavasti vaikka Liikennekaupungissa pöristellen ja liikennesääntöjä opiskellen, Pomppulinnassa pomppien sekä Kesäateljeessa askarrellen.

Kesäisin vehreä puistoalue leikkivälineineen tarjoaa maksuttomia mahdollisuuksia, joita ei tavallisesta leikkipuistosta löydä. Suihkusieni ja kahluuallas, puiston halki kiemurte­leva puro, Liikennekaupunki ja PaPu-patsaspuisto tekevät Seikkailupuistosta omaleimaisen perhe­kohteen, jonka toimintaa käydään ihastele­massa ympäri Suomea.

Nälän yllättäessä puiston kioskista voi ostaa virkistäviä juomia ja pikkupurtavaa. Grilli­paikka tarjoaa seikkilijoille mahdolli­suuden grillata omia eväitään.

Vapaan seikkaileimisen ohella Seikkailu­puistossa voi myös puuhailla erilaisissa taide­työpajoissa, laulaa ja leikkiä kesämuskarissa sekä kokea riemastuttavia teatteri­esityksiä koko perheen kesken. Ohjelmassa ja tapahtumissa otetaan aina huomioon, että Seikkailupuisto on iloisen yhdessäolon ja tekemisen paikka  vauvoista junioreihin.
     
Seikkailupuiston teatteri tarjoaa kesäisin Turun monipuolisimman lastenteatteriohjelmiston. Helmiteltan ja Timantti-teatterin näyttä­möillä nähdään kesän aikana laadukkaita ja hauskoja lastenteatteriesityksiä, jotka hyödyntävät ilmaisussaan muun muassa musiikkia, tanssia ja sirkusta.

Lisätietoja