Päivän aikana tutustutaan pieteetillä valmistettavaan perinneruokaan ja nautitaan yhdessäolosta ja ulkoilmasta hyvässä seurassa, tietysti herkullisen ruuan äärellä.

Aamupäivällä tutustutaan rosvomontun kaivuuseen, oikeanlaisen nuotion rakentamiseen ja lihan oikeaoppiseen valmisteluun. Keskipäivällä rosvoliha lasketaan monttuun. Iltapäivällä lihan kypsymistä voidaan seurailla monttua lämmittävän nuotion äärellä, makkaraa grillaillen, lohta loimuttaen ja kylmistä juomista nauttien. Illalla maistellaan vastanostettua paistia joko Naantalin Kylpylän ravintola Merisalissa tai rannassa grillikololla.

Hinnat:
10-20 henkilöä 45€/hlö
21-50 henkilöä 42€/hlö
Sisältää: rosvopaistin valmistelun ja iltaruokailun.

Lisämaksusta: iltapäivän tarjottavat (makkarat, lohet, juomat)
Lisämaksusta: majoittuminen Ruissalon Kylpylään, kokoustilavaraus, luontoaktiviteetit

Kysy lisätietoa esteettömyydestä