Elämyksellinen purjehdus yhdistettynä Villa Wolaxin mahtaviin puitteisiin on mainio resepti onnistuneelle kokouspäivälle, joka voidaan päättää mahtavilla löylyillä ja rentouttavan porealtaan syleilyssä. Tämä ohjelma on ainoa laatuaan Suomessa!

Purjehtiminen on ainutlaatuinen tapa nähdä ja kokea monipuolinen saaristoluonto. Et tarvitse aikaisempaa purjehduskokemusta voidaksesi nauttia saaristoretkestä, sillä kipparimme opastaa sinua purjehduksen saloihin. Matkalla kuulet kippariltamme, kuinka purjevene reagoi tuuleen ja koet tuulen tarttumisen purjeisiin sekä nopeuden vaihtumisen vallitsevan tuulen mukaan. Kipparimme vie sinut ja ryhmäsi vierailemaan keskelle Suomen kauneinta saaristoa ja näet maiseman, joka aukeaa vain vesillä liikkujille. Purjehduskokemusta saaristossa voi suositella kaikille merta ja luontoa rakastaville. 

Purjehdus toteutetaan vakailla 8,2 metriä pitkillä Soling Classic köliveneillä, joilla oli oma olympialuokkansa vuodesta 1972 vuoteen 2000. Veneitä on kaikkiaan kuusi kappaletta ja yhteen veneeseen mahtuu neljä matkustajaa kipparin lisäksi.

Voit yhdistää purjehdustapahtuman osaksi kokous- tai virkistyspäivääsi veneiden kotisatamassa, Villa Wolaxissa. Järjestämme ryhmille lisäksi kilpapurjehdustapahtumia ja purjehduskoulutuksia. Saaristomeren valloitus alkaa Kaarinan Kuusistosta.

Kesto n. 2 tuntia

Voimassa sulan veden aikana (arviolta toukokuu - lokakuu)

Purjehdushinta: 240€/vene (1 - 4 matkustajaa/vene)

Hintaan sisältyy pelastusliivit ja sadevaatteet sekä kippari.

Lisämaksusta: saunominen, kahvitus/päivällinen, kokoustilat, majoitus