HUOM! Katso myös 2 tai 3 päivän leirikouluohjelmaa!
Leirikoulut onnistuvat myös ruotsin kielikylpynä!
Leirikoulun ohjelma suunnitellaan ryhmäkohtaisesti niin, että yhtenä päivänä keskitytään kulttuuriin ja historiaan Turussa, toisena päivänä liikutaan ryhmässä, opetellaan melomista, seikkaillaan luonnossa ja pelataan pelejä.

Leirikeskuksessa nautitaan saariston maisemista saunoen meren rannalla, tunnelmoiden nuotiopiirissä tai pidetään hauskaa omalla ohjelmalla. Ohjelmaan mahtuu myös seikkailu Flowparkissa; haastat itsesi puusta puuhun kulkevilla eritasoisilla radoilla, joissa on  erilaisia liukuja, polkuja ja hyppyjä. Ei vaadi ennakko-osaamista!

Kulttuuripäivään Turussa kuuluu opastettu kierros, kohteina mm. Turun linna, Tuomiokirkko, Vartiovuoren museo ja Aboa Vetus & Ars Nova. Välillä syödään lounas ja aikaa jää myös omatoimiseen tutustumiseen kaupungilla.

Sinapin leirikeskus sijaitsee meren rannalla, kuitenkin lähellä kaupunkia.

Hinta: alk. 241 €/oppilas.
Voimassa: väh. 20 oppilaan ryhmälle

Sis. 3 yötä leirikeskuksessa ruokailuineen (aamiaiset, lounaat, illalliset ja iltapalat), ohjattua melontaa, Flowparkin seikkailun, 5,5 t. opastetun opintoretken kaupungin historia- ja kulttuurikohteissa ed. mainituin kohtein pääsymaksuineen.

Hinnat eivät sisällä bussikuljetuksia, myyntipalvelu neuvoo siirtymisissä tai varaa puolestanne tarvittavat kuljetukset.

Voimme myös rakentaa teidän ryhmällenne sopivan kokonaisuuden!

Kaupunkipäivä ei ole esteetön