HUOM! Katso myös 2 päivän leirikouluohjelmaa tai 4 pvän leirikoulua saaristolaismaisemissa!
Mitä kolmena päivänä ehtii tehdä? Kaikkea niin maalla kuin merelläkin!

Leirikoulun ohjelma alkaa opastetulla kävelyllä Aurajoen rantoja pitkin. Opitaan Turun historiasta ja nykyajasta sekä käydään myös Tuomiokirkossa. Lounaan jälkeen suunnataan Turun linnaan ja vuorossa on opastettu kierros linnan kauheuksista. Majoittumisen jälkeen nautitaan päivällinen.

Toisena päivänä vuorossa on opastettu kierros Aboa Vetus & Ars Novan keskiaikaisissa rauniokortteleissa, jonka jälkeen tutustutaan Vartiovuorella sijaitsevaan Luostarinmäen museoon. Lounaan jälkeen tarjolla on vauhdikasta menoa sisäaktiviteettipuisto Superparkissa, jossa kenelläkään ei ole tylsää. Illemmalla nautitaan vielä päivällinen.

Kolmas päivä vietetään merellisissä tunnelmissa. Ensin hypätään paatin kyytiin ja tutustutaan Turkuun jokiristeilyn merkeissä. Risteilyn jälkeen jatketaan merikeskus Forum Marinumiin ja tutustutaan kiinnostavaan päänäyttelyyn "Töissä merellä" ja ihaillaan mm. museoveneitä ja mittavaa perämoottorikokoelmaa. Lounaan jälkeen on vielä vapaa-aikaa Turun keskustassa ennen kotimatkaa.

Ryhmä voi valita kahden majoitusvaihtoehdon välillä. Hostellilaiva Borella majoitutaan neljän henkilön hyteissä. Toisena vaihtoehtona on Hostel Linnasmäki muutaman kilometrin päässä Turun keskustasta.

Hinta: alkaen 198 €/oppilas
HUOM! Hinta voimassa yli 20 oppilaan ryhmälle

Hinta sisältää:
1. päivänä: ohjelman mukaiset opastukset sisäänpääsymaksuineen, lounaan ja päivällisen
2. päivänä: ohjelman mukaiset opastukset sisäänpääsymaksuineen, lounaan, Superparkin seikkailun ja päivällisen
3. päivänä: ohjelman mukaiset opastukset sisäänpääsymaksuineen ja risteilyineen, lounaan sekä majoitukset (2 yötä) aamiaisineen

Hinnat eivät sisällä bussikuljetuksia. Voimme varata kuljetukset puolestanne tai antaa vinkkejä paikallisliikenteeseen.

Leirikoulu ei ole esteetön