3 päivän makumatka Mikkelissä, Turussa ja Ahvenanmaalla.

Nauti kaikkea lähiruuasta yllätysmenuihin vapaasti valittavissa ravintoloissa. Samalla pääset kokemaan kolmen kaupungin loistavia majoituspalveluja.

Makumatkan ensimmäinen etappi on Järvi-Suomessa, Saimaan rannalla sijaitseva Mikkeli. Mikkeli sopii makumatkan alkuetapiksi hyvin, sillä alueella on yli 50 luomumaatilaa.

Mikkelistä saat lähi- ja luomuruokaa aidoimmillaan. Mikkelistä jatkamme matkaa kohti Suomen vanhinta kaupunkia Turkua, jota myös maan ruokapääkaupungiksi kutsutaan. Turussa voit kiertää perinteiset kulttuuri- ja museokohteet tai sitten vaikka vain nauttia kävellen Aurajoen laitoja pitkin kuten paikallisetkin tekevät. Lisää paikallisten vinkkejä löydät Visit Turun Live Like A Local-sivuilta!

Kohti Ahvenanmaata lähdetään seuraavana aamuna Viking Linen punaisen laivan kyydissä ja ihaillaan matkalla kaunista saaristoamme. Iltapäivällä saavutaan Maarianhaminaan. Maarianhamina on vilkas kesäkaupunki, tarjoaa kaikkea ostosmahdollisuuksista, nähtävyyksistä, kahviloista ja ravintoloista kauniiseen luontoon ja arkkitehtuuriin.