3 päivän makumatka Mikkelissä, Turussa ja Ahvenanmaalla.

Nauti kaikkea lähiruuasta yllätysmenuihin vapaasti valittavissa ravintoloissa. Samalla pääset kokemaan kolmen kaupungin loistavia majoituspalveluja.

Makumatkan ensimmäinen etappi on Järvi-Suomessa, Saimaan rannalla sijaitseva Mikkeli. Mikkeli sopii makumatkan alkuetapiksi hyvin, sillä alueella on yli 50 luomumaatilaa.

Mikkelistä saat lähi- ja luomuruokaa aidoimmillaan. Mikkelistä jatkamme matkaa kohti Suomen vanhinta kaupunkia Turkua, jota myös maan ruokapääkaupungiksi kutsutaan. Turussa voit kiertää perinteiset kulttuuri- ja museokohteet tai sitten vaikka vain nauttia kävellen Aurajoen laitoja pitkin kuten paikallisetkin tekevät. Lisää paikallisten vinkkejä löydät Visit Turun Live Like A Local-sivuilta!

Kohti Ahvenanmaata lähdetään seuraavana aamuna Viking Linen punaisen laivan kyydissä ja ihaillaan matkalla kaunista saaristoamme. Iltapäivällä saavutaan Maarianhaminaan. Maarianhamina on vilkas kesäkaupunki, tarjoaa kaikkea ostosmahdollisuuksista, nähtävyyksistä, kahviloista ja ravintoloista kauniiseen luontoon ja arkkitehtuuriin.

Asiasanat: 

Osta verkkokaupasta

Food Tour in Finland

 • Majoitutaan Mikkelissä, loistavien urheilu- ja liikuntamahdollisuuksien keskellä, sijaitsevassa Anttolanhovissa
 • Mikkelissä valittavanasi on lounas seuraavista ravintoloista: Anttolanhovi, Kenkävero tai Tertin Kartano.
   
 • Turussa yöpyminen tapahtuu Radisson Blu Marina Palacessa, aivan Aurajoen varrella.
 • Turussa valittavanasi on illallinen seuraavista ravintoloista: Brahen Kellari, Ravintola Nooa, Ravintola Pinella, Ravintola Smör, Gustavo tai Painomravintola Koulu.
   
 • Ahvenamaalla majoitutaan keskustan viihtyisään Pommern-hotelliin, josta on lyhyt kävelymatka niin keskustan kauppoihin kuin ihailemaan kesäisen Maarianhaminan rantakadun vilskettä.
 • Ahvenanmaalla valittavanasi on illallinen seuraavista ravintoloista: Kvarter5, Restarung Nautical tai Smakbyn.

Katso paketin sisältämät menut tästä.

Food Tour in Finland

Hinta alk. 326,50 € / hlö

Pakettiin sisältyy:

 • 3 yötä kahden hengen huoneessa aamiaisineen (Mikkelin Anttolanhovissa, Turun Radisson Blu Marina Palacessa ja Maarianhaminan Pommernissa)
 • 1 lounas Mikkelissä, 1 illallinen Turussa ja 1 illallinen Maarianhaminassa ilmoitetuissa ravintoloissa.
 • Varaathan Viking Linelta risteilyt meno-paluu Turku-Ahvenanmaa-Turku tästä