EduCity on Turun ammattikorkeakoulun moderni oppimisen, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyön sekä työelämäyhteistyön keskus. Lasiseinäiset tekniikan laboratoriot, muuntojoustavat tilat, tapahtuma-aula sekä maksaruohojen peittämät ulkoterassit inspiroivat niin ammattikorkeakouluyhteisöä kuin vierailijoitakin.

Tämä opastettu kierros tutustuttaa Kupittaan kampusalueella sijaitsevaan EduCityyn, joka otettiin käyttöön elokuussa 2020. Rakennuksen sydämessä on korkea aula, jossa kohoavat Taidon portaat houkuttelevat talon monia aloja edustavia käyttäjiä vuorovaikutukseen, tauolle tai tapahtumiin. Tilaratkaisut, lasiseinät, puupinnat sekä monipuoliset sisustus- ja teknologiaratkaisut ilmentävät rakennuksen suunnittelua ohjanneita periaatteita: helppoa saavutettavuutta, hyvinvoinnin edistämistä, avoimuutta sekä oppimista työelämäprojekteissa.

Mittavan KampusART-taideohjelman myötä nykytaiteen teokset yllättävät niin rakennuksen sisällä kuin ulkopuolellakin. Rakennukseen toteutettujen edistyksellisten energia-, materiaali- ja vesitehokkuusratkaisujen ansiosta rakennukselle on haussa kansainvälinen LEED® Platina -ympäristösertifikaatti.
Turun AMK:n EduCity sijaitsee osoitteessa Joukahaisenkatu 7.

Kesto: 1 tunti

Ryhmän suosituskoko: max 25 hlö/opas, (korona-aikana 15 hlö/opas)

Voimassa: läpi vuoden, EduCityn saatavuuden mukaan

Hinta: 190 €/ryhmä

Sis. tunnin opastuksen kohteessa

Lisämaksusta: kahvitus, lounas, erikoisopastus (esimerkiksi johonkin laboratorioon), kokoustila, opastettu kiertoajelu tai -kävely Turussa

Kierros on esteetön.