Vepsän ulkoilusaari & vuokramökit

Saaren valvoja
+358 50 411 4963

Lisätietoja

Turun kaupungin ulkoilusaari on muinoin toiminut salakuljettajien piilopaikkana. Nykyään Vepsä tunnetaan suosittuna päiväretkikohteena ja Turun kaupungin virkistysalueena.

Mikäli olet kiinnostunut Vepsän mökkien vuokraamisesta, löydät vuokraamista koskevat tiedot sekä linkin varausjärjestelmään alempaa sivulta kohdasta "Osta verkkokaupasta".

Vepsän saari sijaitsee keskellä Airiston ulappaa. Saari on mainio päiväretkikohde, jonne vie Turusta useita vesibussivuoroja päivittäin. Mahtavan, 27 metriä merenpinnan yläpuolella kohoavan kallion laelta voi tähyillä maisemia Satavan, Nauvon ja Rymättylän suuntaan.

Vepsässä on turvallinen uimaranta, kioski, kahvila-ravintola sekä vuokrattavia saunoja, veneitä ja kanootteja. Pidempään viihtyville löytyy myös majoitusvaihtoehtoja vuokrattavista lomamökeistä.

Saunavaraukset tehdään saarelle saavuttaessa. Vepsä on oivallinen paikka niin mökkeilyyn kuin suuremmillekin leireille, sillä saaren hirsisissä lomamökeissä ja harjakattoisissa retkeilymökeissä on majoitustilaa yhteensä 75 hengelle. Saarella voi myös mainiosti majoittua teltassa erillisellä telttailualueella, tai omassa veneessä vierasvenelaiturissa.

Saaressa on A-oikeuksin varustettu kahvilaravintola ja kesäkioski, jotka ovat avoinna säännöllisen päivittäisen vesibussiliikennöinnin aikana 31.5.–1.9.2019. Ravintolassa päivittäin tarjolla lounas sekä aikuisten ja lasten alacarte-lista. Saaren edustussauna takkatupineen on mainio paikka järjestä esimerkiksi yrityksen virkistyspäivä tai vaikka palaveri keskellä kauneinta Airistoa. Edustussaunalle on tilattavissa etukäteen tarjoilua.

Lisätietoja

Kartta

Osta verkkokaupasta

Vepsän vuokramökit 2019

Vuokraa mökki kesäksi suositusta Vepsän saaresta keskeltä Airiston ulappaa.

Vepsän vuokramökit

Kausi: kesä-elokuu 2019

Mökit nrot 1–10 (1–6 hlölle), nrot 12–15 (1–5 hlölle) ja mökki nro 11 (1–3 hlölle)

  • mökit nro 1–10, 350 €/ viikko ja 70 €/päivä
  • mökit nro 12–15, 450 €/viikko ja 90 €/päivä
  • mökki nro 11, 275 €/viikko ja 55 €/päivä

Verkkokaupan kautta tehdyissä varauksissa veloitamme lisäksi 5 € palvelumaksun ja Matkailuneuvonnan kautta tehdyissä varauksissa 10 € palvelumaksun.

Huom! Mökit 5, 14 & 15 ovat allergiamökkejä, joihin ei voi majoittua lemmikkieläimen kanssa.