HopLopin ja ravintola Rosterin toteuttama lasten oma pop up -huippuravintola, HopLopster avautuu jälleen tammikuun lopussa kolmeksi viikonlopuksi. Tällä kertaa perheet pääsevät herkullisen hassuttelevaan ruokapöytään Helsingissä ja Turussa. Mukana serviisissä on myös Junior MasterChef -kisasta tuttu Topias Holappa. Idean taustalla on HopLopin tavoite tukea perheiden yhdessäoloa ja tehdä Suomesta mukavampi paikka lapsille.

Turku, ravintola Roster 3.–4.2. ja 10.–11.2.2018

Kattaukset

  • Lauantaisin kello 13.00–15.30
  • Sunnuntaisin 12.00–14.30 ja 15.00–17.30

Liput

Suomalainen sisäseikkailupuisto HopLop yhdessä ravintola Rosterin kanssa haluaa jälleen kerran muistuttaa, että huippuravintolakin voi olla lasten paikka.

”HopLopsterissa koko perheellä on lupa ottaa vähän rennommin ja antaa leikkimielisyydelle tilaa. Viime kerrasta opimme, että lapset ovat mahtavia juuri sellaisena kuin ovat. Kaaosta ei syntynyt, vaikka tupa oli täynnä tenavia. Lapset olivat innoissaan ja käyttäytyivät varsin mallikkaasti. Sen sijaan joillakin aikuisilla oli vaikeuksia ottaa rennosti”, kertoo HopLopin toimitusjohtaja Tomi Pulkki hymyssä suin.

Vuosi sitten ensimmäistä kertaa toteutettu HopLopster oli menestys ja sen kaikki kattaukset olivat täynnä. Ravintola Rosterin Kari Aihisen mukaan HopLopsterista tulikin valtavasti kiitoksia ja jatkoa on kyselty koko vuoden ajan.

Erityisen mahtavaa on, että voimme nyt tarjota kokemuksen myös turkulaisille perheille,

iloitsee Aihinen.

”Kyseessä on kiva ja positiivinen tapahtuma, josta myös koko henkilökuntamme on innoissaan. Menua on paranneltu vielä lapsiystävällisempään suuntaa kuitenkin huippumaut silmällä pitäen. Erityisen mahtavaa on, että voimme nyt tarjota kokemuksen myös turkulaisille perheille”, iloitsee Aihinen, jonka juuret ovat vahvasti Turussa.

Lasten ikiomassa huippuravintolassa voi tiskin takana vilahtaa myös nuoria lupauksia. Esimerkiksi vuoden 2017 Junior MasterChef -ohjelmassa kisannut Topias Holappa pääsee treenaamaan alan huippujen kanssa osallistumalla ruokien valmisteluun ja serviisiin Helsingissä 3.–4. helmikuuta.

Lisätietoja