Lentopallon miesten ja naisten Suomen Cupien välierät ja loppuottelut pelataan 5.–7. tammikuuta Turussa. Kupittaan uuteen palloiluhalliin kokoontuvat Suomen huippujoukkueet ovat nyt selvillä.

Suomen Cupin finaaliviikonloppu tarjoaa huipputason kotimaista lentopalloilua runsain mitoin. Kolmen päivän aikana nähdään kuusi jännittävää peliä.

Naisten välierissä on mukana Mestaruusliigan koko kärkinelikko: HPK, LP Viesti, Oriveden Ponnistus ja Pölkky Kuusamo.

Miesten välierissä taistelevat Mestaruusliigan kärkikolmikko VaLePa, ETTA ja Sampo Volley sekä liigassa kuudentena oleva Hurrikaani-Loimaa. Raision Loimu putosi cupista puolivälierissä hävittyään Hurrikaanille.

Perjantaina 5.1. isketään naisten välieräottelut. Loppiaislauantaina 6.1. miehet kamppailevat ensin omissa välieräotteluissaan ja päivän huipentaa naisten loppuottelu. Sunnuntaina ratkaistaan vielä miesten Suomen Cupin mestaruus. Lisäksi silloin nähdään mielenkiintoisena näytösotteluna miesten istumalentopallon kamppailu.

Kupittaan uuden palloiluhallin avoimet ovet -tilaisuus järjestetään keskiviikkona 3.1. klo 17–19. Uuteen halliin pääsee silloin tutustumaan ja samalla hallista voi ostaa myös pääsylippuja Suomen Cupin välieriin ja loppuotteluihin.

Suomen Cupin finaaliviikonlopun ohjelma

Perjantai 5.1.2018
Naisten välierät
16.30 HPK, Hämeenlinna – LP Viesti, Salo
19.00 Oriveden Ponnistus – Pölkky Kuusamo

Lauantai 6.1.2018
Miesten välierät
12.00 ETTA, Oulu – Vammalan Lentopallo, Sastamala
15.00 Sampo Volley, Pielavesi – Hurrikaani-Loimaa
18.00 NAISTEN LOPPUOTTELU

Sunnuntai 7.1.2018
11.15 Istumalentopallon näytösottelu: HIY, Helsinki – KSI, Kotka
14.00 MIESTEN LOPPUOTTELU

Suomen Cupin finaaliviikonlopun lippuja voi ostaa netistä www.ticketmaster.fi ja Ticketmasterin myyntipisteistä.