Jouluaattoa edeltävänä sunnuntaina Logomossa järjestettävä, jo perinteeksi muodostunut Uuden Muotoilun Joulumarket kokoaa yhteen kotimaisen designin huiput ja nousevat tähdet.

Uuden Muotoilun Joulumarket Turun Logomossa sunnuntaina 17.12. klo 11–17

Vapaa pääsy!

Logomon isossa salissa on tarjolla muotoilua, sisustusta, vaatteita, asusteita ja koruja lähes 70 desingmerkiltä sekä tietysti Uuden Muotoilun Yhdistyksen oma ständi, josta löytyvät kysytyt Varför Paris -tuotteet!

”Joulumarket tarjoaa hienon mahdollisuuden tutustua uuteen kotimaiseen designiin. Ostosten lomassa voi poiketa Logomo Kitcheniin lounaalle tai teettää itsestään muotokuvapiirustuksen Turun Piirustusseuran pisteellä”, kertoo tapahtuman tuottaja Annukka Toivonen. Koko tapahtuman ajan kävijöitä viihdyttää dj Kulmisjärvi. ”Joulumarketista löydät yksilölliset ja kotimaiset joululahjat ilman stressiä ja pääset taatusti joulutunnelmaan. Tapahtumaan on vapaa pääsy”, vinkkaa Toivonen.

Uuden Muotoilun Joulumarketin järjestäjää Uuden muotoilun yhdistys ry – Föreningen för ny design rf.

Uuden muotoilun yhdistys on muotoilijoiden perustama ja ylläpitämä yhdistys, jonka tavoitteena on lisätä Turun alueen muotoilutoimijoiden yhteistyötä ja kasvattaa tunnettuutta niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin. Lisäksi yhdistys tuottaa säännöllisesti muotoilutapahtumia. Jäsenistöön kuuluu muotoiluyrityksiä ja muotoilusta kiinnostuneita yksityishenkilöitä.

Lisätietoja