Live Like a Local kokoaa Turun alueen parhaat vinkit kesätekemiseen. Mukana on niin valmiiksi aikataulutettuja takuulähtöjä kuin oman aikataulun mukaan toteutettavia aktiviteetteja. Vinkit on jaettu omille viikonpäivilleen, jolloin matkailijan on helppo nähdä, mitä juuri tiettynä päivänä on tarjolla. Poimi parhaat!

Live Like a Local tarjoaa monipuolista tekemistä kaikenikäisille. Päiväkohtaisesti koottu listaus sisältää maksullisia opastettuja kierroksia ja juuri tiettyyn aikaan järjestettävää ohjelmaa, kuten vaikkapa Aavameren melontaretkien vakiolähdöt, päiväretket Örön saarelle, sirkusesitykset Kustavin ArtTeatrossa tai viikoittaisen saunavuoron Forum Saunalla.

Lisäksi osiosta löytyy on monia paikallisia ”mansikkapaikkoja”, jonne turkulaista tunnelmaa pääsee kokemaan pikkurahalla tai jopa maksutta. Näistä esimerkkejä ovat Kauppahalli myymälöineen ja ravintoloineen, Luostarin Välikadun Makasiinit, Samppalinnan maauimala tai Kupittaanpuisto. Erityisesti lapsiperheille suunnattua tekemistä ovat muun muassa klassikkokierros Koiramäen lasten kaupunkiretki, Turun linnan pikkuritarikierrokset tai opastettu retki Kaiturin tilalle.

Nyt esillä olevat vinkit ja ohjelmat ovat voimassa koko kesäkauden, joten matkaa Turun seudulle voi suunnitella Live Like a Local -osion avulla hyvin myös etukäteen. Ohjelmatarjonta pyörii koko kesän ja päiväkohtaisesta esittelystä on helppo katsoa, mitä kivaa tekemistä Turun seudulla olisi tarjolla juuri tänään. Yhtä hyvin vinkkejä löytyy myös paikallisille. Kansainvälisiä matkailijoita palvelevat kieliversiot (englanti, ruotsi, venäjä) julkaistaan lähiaikoina.

Osallistu somekisaan ja jaa lempikohteesi

Kesän aikana kannattaa sosiaalisessa mediassa seurata hashtagia #localturku ja jakaa sen kanssa omat lempikohteet ja suositukset hyvistä kohteista Turussa. Kaikkien vinkkejä jakaneiden kesken arvotaan heinä- ja elokuun päätteeksi palkinto. Kilpailuun osallistutaan käyttämällä julkaisussa hashtageja #localturku, #visitturku ja tagaamalla postaukseen @visitturku.

Tutustu Live Like a Local -osioon osoitteessa www.visitturku.fi/livelikealocal.

 

*Muokattu 4.7.2017: Somekisan arvonnat vinkkien kesken suoritetaan heinä- ja elokuun päätyttyä.

Asiasanat: