Turun kaupungin ulkoilusaaret

Mitä Turun saaristossa voi tehdä, jos ei ole omaa venettä tai mökkiä saaristossa? Me tiedämme. Lähde tutustumaan Turun kaupungin ulkoilusaariin.

Turun saaristo muodostuu noin 20 000 saaresta ja luodosta. Kolme näistä saarista kuuluu Turun kaupungille ja on omistettu ulkoilijoille, auringonpalvojille, lomailijoille, retkeilijöille, mökkeilijöille – ja ylipäätään kaikille saaristosta pitäville.

Kaikilta kolmelta saarelta löytyy majoitustilaa. Rantoineen, ravintoloineen, saunoineen ja mökkeineen ne ovat loistava vastaus edellä esitettyyn kysymykseen.

Turun kaupungin ulkoilusaaret sopivat hyvin myös kokouksien, virkistyspäivien, tyky-tilaisuuksien ja muiden yritys- ja ryhmätapahtumien pitopaikaksi. Jo venematka saarelle – tilausveneellä tai yhteysaluksella – on ihana irtiotto.

Perillä ryhmä pääsee nauttimaan ympäröivästä luonnosta, hauskasta yhteisestä tekemisestä, saunomisesta meren rannalla ja hyvästä lounaasta tai illallisesta. Illaksi ehtii vielä palata maihin, ellei sitten valitse yötä saaressa.