Turku FOOD Tours

+358 50 306 7723

Lisätietoja

Turku FOOD Tours on vierailijalle uusi tapa tutustua Turkuun tai turkulaiselle keino nähdä Turku uusin silmin ja samalla nauttia lounasta tai päivällistä hyvässä seurassa monessa loistavassa paikassa.

FOOD Tourin alkuun tarjolla on kaksi erilaista opastettua kierrosta. Historiallinen Turku -kierros kulkee torilta Tuomiokirkon maisemiin ja matkalla nähdään pala vanhaa Turkua ja kaunista jokirantaa. Toinen vaihtoehto eli Merellinen Turku -kierros taas johdattaa keskustasta kohti jokirantaa, Kakolaa ja satamaa.

Turku FOOD Tour -kierroksen aikana kuullaan tarinoita Turun historiasta ja nykypäivästä, saadaan maistiaisia, vieraillaan Turun Kauppahallissa ja sen jälkeen nautitaan kolmen–neljän ruokalajin lounas tai päivällinen eri ravintoloissa. Kierros jättää tilaa myös yllätyksille, sillä osallistujille ei etukäteen kerrota, mitkä ravintolat kierrokseen sisältyvät. Tämä johtuu siitä, että kierroksen järjestäjät eivät voi taata, että joka kierroksella olisi mahdollista käydä samoissa paikoissa. Kierroksen oppaat haluavat myös, että kierrosten sisältö on vaihteleva, jotta sen voi kiertää useammankin kerran.

Kierroksen kesto on 3,5–4 tuntia ja se tehdään kävellen. Ryhmän koko 2–10 asiakasta. Myös omat kierrokset ryhmille mahdollisia.

Lisätietoja