Team Super Weekend 2016

Meny

Innehåll

  • Kiss My Turku häst
  • Kiss My Turku vapaalla
  • Kiss My Turku
Javascript is required to view this map.

Kungen av alla evenemang går av stapeln under sista veckan i juli 2016!

Kungstravet ordnas i Åbo den 29–31 juli 2016. Det blir en hejdundrande kavalkad av program för alla åldrar då Finlands största travevenemang kulminerar i storslagna festligheter till veckoslutet.
 
Såväl före som under evenemanget har du tillfälle att göra en god gärning.  En ny travhäst har flyttat in i stallet vid Skogsbacka travbana: stoet Kiss My Turku, fött 2012. Nu kan lokala företag köpa andelar i hästen.  Priset på en andel är 300 euro. Andelarna är ett sätt att samla in medel till Barnkliniken i Åbo via Barnklinikernas Faddrar. Framöver kommer hästen också att ha olika sociala uppdrag. Till exempel dagisgrupper kan besöka Kiss My Turku i stallet.

Har du redan understött Barnkliniken i Åbo? – Gör det – kom med!

Hur kan jag bära mitt strå till stacken?
 
Lokala företag, kompisgäng och privatpersoner kan köpa andelar i välgörenhetshästen Kiss My Turku.  En andel kostar 300 euro. Andelarna används för att samla in medel till Barnkliniken i Åbo via Barnklinikernas Faddrar. Inga andra kostnader tillkommer, utan man betalar endast en engångssumma! Andelarna används till att bekosta hästens tränings- och skötselkostnader och de pengar som blir över (över 70 %) doneras till Barnkliniken i Åbo. Även den vinstsumman som hästen löper in under sin karriär skänks till kliniken.
 
Vad vinner jag på detta?
 
Du får

  • En spännande och fantastisk upplevelse när du följer tävlingshästens liv på nära håll. Information om stoets dagliga liv i e-postmeddelanden som skickas med ett par veckors mellanrum. De som köpt andelar blir vid lämpliga tillfällen inbjudna till stallet för att träffa Kiss My Turku.
  • Ett sätt att bygga nätverk: många lokala företag har redan gått med. Kom med du också!
  • äÄra och berömmelse: delägarnas namn offentliggörs på hederstavlan för Team Superweekend 2016.

Hur gör jag för att köpa en andel? Klicka här!

I samarbete med:

Super weekend i Åbo
den 29–31 juli 2016

Du kan köpa andelar i Kiss My Turku-hästen här

Mer information om hästen Kiss My Turku

Söktermer