Forenom Apartments – möblerade lägenheter

Meny

Innehåll

  • Forenom huoneisto
  • Forenom keittiö
Javascript is required to view this map.

Behöver du hyra en möblerad bostad i Åbo för en lite längre tid? Vi hittar den bästa lösningen för dig, smidigt och flexibelt, också på kort varsel.

Forenom erbjuder hemtrevliga semesterbostäder, allt från enrummare på standardnivå till unika stadslägenheter! Du kan bo så länge du vill, från en vecka till flera månader. Det finns ingen minimitid för att hyra våra lägenheter. Vi har bostäder i olika storlekar och av olika standard, så du hittar lätt en bostad som motsvarar dina behov.

En möblerad Forenomlägenhet är rymligare än ett hotell och ett billigare alternativ för semestern. Bostäderna har all utrustning som du behöver för att bo bekvämt – täcken och kuddar, matlagningsredskap och kärl. I alla lägenheter finns också tvättmaskin. Forenom erbjuder också andra tjänster som underlättar din semester, till exempel  nyckelleverans, städservice och tvätt av sängkläder.

Forenom har ca 2500 lägenheter i Finland, varav ca 60 finns i Åbo. Du hittar garanterat en lägenhet som passar dig, var du än är i Finland. Forenom har också bostäder i Sverige, Norge och Ryssland.

Ring och fråga efter lediga objekt eller boka via nätet.

Se även:
Forenom Turku City Suites

Söktermer
Redaktionen tipsar