Äventyrsparken

Kuppisgatan 2
20520 Åbo
+358 44 907 2986

Tilläggsinformation

Intill Kuppisparken hittar du Äventyrsparken, ett fantastiskt aktivitetsområde för barn och familjer. Här får alla bränna energi och låta fantasin löpa fritt!

I Äventyrsparken finns det alltid massor att göra. Förutom de olika attraktionerna ordnas här bl.a. pyssel och konstaktiviteter för barn. Timmarna rinner iväg medan de små hoppar i hoppborgen, pysslar i Sommarateljén eller susar fram i trampbil i Trafikstaden och lär sig trafikregler på köpet.
 
Sommartid är den lummiga parken mycket mer än bara en lekplats. Plaskdammen med jättesvampen, bäcken som rinner genom parken och Trafikstaden är några anledningar till att man tar sig hit från när och fjärran.
 
När ni blir hungriga kan ni köpa läskande drycker och snacks i parkens kiosk eller grilla eget på grillplatsen.
 
Låt fantasin skena iväg en liten stund bland parkens många attraktioner, eller delta i en av aktiviteterna som ordnas här. Det finns bl.a. konstworkshoppar, sång och lek och roliga teaterföreställningar på finska. Programmet och aktiviteterna är planerade enligt principen att barn i alla åldrar ska njuta och ha roligt.
     
Äventyrsparken har ett digert utbud av barnteater hela sommaren. Programtältet Helmi samt teatern Timantti ger föreställningar på finska som kombinerar teater med musik, dans och cirkuskonster.

Tilläggsinformation