Aavameri

Saaronniemi och hela Skärgårdshavet
+358 50 569 7088
Kajakpaddling är ett fantastiskt sätt att uppleva skärgården. På Aavameris kvalitativa ledda turer och kurser lösgör du dig från vardagens stress och lär dig mycket nytt. Aktiviteter de flesta veckodagar på Runsala, Åbo och i Skärgårdshavets nationalpark.

Skärgårdshavet är världens största skärgård och består av över 50 000 öar, kobbar och skär. Skärgårdshavet är en av världens finaste platser för havspaddling. Bakom spetsen på varje udde upptäcker du någonting nytt. Så här nära naturen kommer du bara med kajak.

Aavameri ordnar högklassiga dagsutfärder på måndagar och kvällsutfärder på fredagar. Utfärderna är riktade till alla. Utfärderna startar från Saaronniemi i Runsala i Åbo. Om du vill uppleva världens största skärgård och Skärgårdshavet på ett ännu bättre sätt, kom då med på en tredagarsutfärd (med övernattning). Utfärderna ordnas varje vecka under sommaren. Utfärden startar på tisdagen och du är tillbaka på torsdagen.

Bekanta dig med utfärderna:

Grupper kan också beställa egna utfärder när som helst under veckan. Populära utfärder är till exempel dagsutfärder för familjer och fem dagars utfärder i yttre skärgården, då vi sover i tält på fantastiska öar.

Aavameri hyr också ut högklassiga kajaker och utrustning för havspaddling.

Under resemässan MATKA 2018 fick Aavameri ta emot Visit Finlands spetsproduktpris för sina paddlingsupplevelser samt ett hedersomnämnande för hållbar utveckling.