Team Super Weekend 2016

Navigaatio

Sisältö

  • Kiss My Turku -hevonen
  • Kiss My Turku vapaalla
  • Kiss My Turku
  • Kiss My Turku -loimi
Javascript is required to view this map.

Turussa järjestetään vuoden 2016 heinäkuun viimeisellä viikolla kuninkaallisillekin kelpaava tapahtuma!

Kaksi oman alansa mestaria liittää voimansa yhteen, kun Kuninkuusravit ja Down By The Laituri järjestetään Turussa yhtä aikaa 27.–31.7.2016. Suomen suurin ravitapahtuma sekä Suomen perinteikkäin kaupunkifestivaali luovat taattua vipinää Turkuun tarjoamalla viikonlopun megajuhlallisuuksiin huipentuvan tapahtumien sarjan kaikenikäiselle yleisölle.
 
Ennen tapahtumaa sekä sen aikana annetaan hyvän kiertää. Metsämäen ravirata sai nimittäin uuden asukin Kiss My Turku -nimisestä vuonna 2012 syntyneestä ravihevosesta, josta myydään osuuksia paikallisille yrityksille. Yhden osuuden hinta on 300 euroa. Osuuksilla on tarkoitus kerätä varoja Lastenklinikoiden Kummien kautta Turun lastenklinikalle. Jatkossa hevoselle on suunniteltu myös sosiaalisia tehtäviä, ja esimerkiksi päiväkotiryhmillä on mahdollisuus poiketa tervehtimään Kiss My Turkua kotitallissaan.

Joko Sinä olet toiminut Turun lastenklinikan hyväksi? – Lähde mukaan!

Miten pääsen mukaan auttamaan?
 
Hyväntekeväisyyshevosesta Kiss My Turku myydään osuuksia niin paikallisille yrityksille, kaveriporukoille kuin yksityishenkilöillekin. Osuuden hinta on 300 €. Osuuksilla kerätään varoja Lastenklinikoiden Kummien kautta Turun lastenklinikalle. Mitään muuta kustannusta ei osakkaille ei tule, kertapanostus riittää! Osuuksista maksetaan hevosen valmennus- ja hoitokulut, ja kustannusten jälkeen jäävä raha lahjoitetaan Turun lastensairaalallle, samoin kuin 60 % hevosen urallaan juoksemasta kilpailuvoittosummasta.
 
Mitä hyödyn tästä?
 
Saan

  • mahtavan ja jännittävän elämyksen seuratessani kilpailuikäisen ravurin elämää aivan läheltä. Tamman arkielämää pääsee seuraamaan parin viikon välein sähköpostitse lähetettävien tiedotteiden avulla. Sopivien tilaisuuksien tullen kutsumme osuuksien omistajia koolle tapaamaan Kiss My Turkua.
  • kanavan verkostoitumiseen: monet paikalliset yritykset ovat jo lähteneet mukaan. Lähde sinäkin!
  • mainetta ja kunniaa: osakkaiden nimet julkaistaan Team Superweekend 2016 -kunniataulussa.

Mistä pääsen ostamaan osuuden? Klikkaa tästä!


Mukana tekemässä hyvää Team Superweekend:

Vähintään 10 osuutta ovat ostaneet:

Turku Touring

5-9 osuutta ovat ostaneet:

-

2-4 osuutta ovat ostaneet:

Mainostoimisto Satumaa Oy
Ylitalo Oy, Kauppapuutarha
Muumimaailma Oy

1 osuuden ostaneet:

Turun Hippos ry, Neste Oil Hämeentie/ M & J Kölhi Oy, Zoo Jatar Turku, Lindrothin Puutarha DeliVerde, Tilimuurahainen Oy, Eeva Nikander, Keijo Nikander, Pentti Porema, Liikunta- ja ohjelmapalvelut Miia Salminen Ky, Down By The Laituri, Toikkatech Oy, Agrimarket Turku, Harvaluodon Rappaus Oy, Joel Tomperi, NaNi Group Oy, Kuljetusliike Timo Hyypiä Ky, Kia ja Rasmus Harjanne sekä Liikejyvä Ky.

 
Tapahtumassa mukana:

Superviikonloppu Turussa
27.–31.7.2016

Osuuksia Kiss My Turku -hevosesta voi ostaa suoraan täältä.

Lisätietoja Kiss My Turku -hevosesta

Seuraa Kiss My Turku -hevosta Facebookissa!

Hakutermit