SuperPark Turku

Kongressikuja 1, Hotelli Caribian yhteydessä
20540 Turku

Lisätietoja

Uusi SuperPark Turku on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto. SuperParkista löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. Sisäaktiviteettipuisto sijaitsee kylpylähotelli Caribian kanssa saman katon alla.

Sisäaktiviteettipuiston Freestyle Hallissa odottavat skeitti- ja scoottialueet, volttiradat, hyppyrit ja trampoliinit. Game Arenalla otetaan toisista mittaa muun muassa lätkätutkan, futisflipperin ja koriksen kera. Seikkailualueella voit kiipeillä korkeuksiin, kokeilla vauhdikasta liukumäkeä tai mutkitella polkuautoradalla. 
 
Tervetuloa SuperPark Turkuun seikkailemaan, pelailemaan, testaamaan taitoja ja rentoutumaan monipuolisten lajien parissa. Rannekkeella voit liikkua vaikka koko päivän.
 
Puistoelämyksen lisäksi voit nauttia kaikista Holiday Club Caribian palveluista vaivattomasti, saman katon alla.
 

Lisätietoja

Kartta

Osta verkkokaupasta

SuperJuku - yhteislippu

Jos Toiminta on toinen nimesi, hanki kaksoislippu SuperParkiin ja JukuParkiin!
Sisäaktiviteettipuisto SuperParkissa odottavat niin skeitti- ja scoottialueet, volttiradat, hyppyrit ja trampoliinit kuin lätkätutka, futisflipperi ja koriskin. Seikkailualueella voi kiipeillä, kokeilla liukumäkeä ja mutkitella polkuautoradalla.

Vesipuisto JukuParkissa hauskan päivän takaavat lukuisatvesiliukumäet, isot lämmitetyt altaat, suuret auringonottoalueet sekä hyvät sauna- ja suihkutilat.

SuperJuku - yhteislippu
  • voimassa 9.6.–12.8.2018
  • 30 €/kpl, sis. sisäänpääsyn molempiin kohteisiin.

Yhteislipulla pääset molempiin kohteisiin satoi tai paistoi.