Some-kampanjat

Seuraa Visit Turkua somessa

Visit Turulla on heinä- ja elokuussa 2017 käynnissä sosiaalisen median kampanja, jossa kannustetaan ihmisiä kuvaamaan ja jakamaan lempipaikkansa Turussa.

Ota siis kuva suosikkikohteestasi Turussa ja lisää kuvaan aihetunnisteet #visitturku ja #localturku sekä tägää kuvaan @visitturku. Heinä- ja elokuun päätteeksi palkitaan yksi mainio Turku-vinkki Kiss my Turku -tuotepaketilla. Voit osallistua niin Facebookissa, Twitterissä kuin Instagramissakin. Muista kuitenkin, että profiilisi tulee olla julkinen ja aihetunnisteet mukana, jotta osallistumisesi näkyy myös järjestäjälle.

Kampanjan säännöt

Järjestäjä: Visit Turku
Osallistumisaika: 31.8.2017 asti
Osallistuminen: Kampanjaan osallistuvat kaikki, jotka julkaisevat kuvan joko Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa aihetunnisteilla #visitturku ja #localturku ja tägäävät Visit Turun kuvaan.
Palkinto: Kiss my Turku -tuotepalkinto, arvo n. 40 €. Palkintoa ei voi muuttaa eikä vaihtaa rahaksi. Kampanjan aikana valitaan kaksi voittajaa, toinen 1.8.2017 ja toinen 1.9.2017. Palkitut kuvat julkaistaan myös Visit Turun some-kanavissa. Mikäli voittaja ei reagoi voittoviestiin viikon sisällä ilmoituksesta, valitaan uusi voittaja. Voittajaan ollaan yhteydessä Facebookin, Twitterin tai Instagramin välityksellä.
Tämä kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima tai hallinnoima.

Live Like a Local

Muistathan myös tutustua Visit Turun uuteen Live Like a Local -osioon.

Seuraa Visit Turkua somessa