Seili

21660 Nauvo
+358 40 156 0064

Lisätietoja

Nauvossa, eteläisellä Airistolla sijaitseva, poikkeuksellisen historian omaava saari hurmaa myös luonnollaan ja hämmästyttää tutkimustoiminnallaan. Historialliset rakennukset on herätetty eloon sijoittamalla niihin ravintola-, kahvila- ja majoitustoimintaa.

Seilin sijainti Pienen rengastien varrella ja suoran meriyhteyden päässä Turun Aurajoesta tekee siitä loistavan päiväretkikohteen. Saaristo tarjoaa aikaa, rauhaa ja muistorikkaita kokemuksia.

Seilissä valittavana on useita majoitustyyppejä, joista löytyy sopiva niin koko perheen lomalle kuin romanttiselle viikonlopullekin. Kun päivän kuhina muuttuu seesteiseksi illaksi, saapuu saaristoon hiljaisuus. Ilmaa halkoo ainoastaan rantalaiturilla laulavan linnun ääni.

Seilissä järjestetään opastettuja kierroksia, joiden aikana pääsee tutustumaan saaren historiaan, luontoon sekä saarella tehtävään tutkimustoimintaan. Kierroksilla tutustutaan myös Seilin 1700-luvulla rakennettuun puukirkkoon.

Seilin ravintola tarjoaa kesällä päivittäin kattavan lounaspöydän sekä illallisen à la carte -listalta. Palvelut ovat ennakkovarauksesta suurempien seurueiden käytössä vuoden ympäri.

Seilin kattavat majoituspalvelut, ruokailumahdollisuudet sekä kokous- ja juhlajärjestelyt oheispalveluineen ovat alle kahden tunnin merimatkan päässä Turusta!

Lisätietoja