Ruissalon kylpylä

Ruissalon puistotie 640
20100 Turku
+358 2 445 5100
Ruissalon Kylpylä sijaitsee luonnonkauniilla Ruissalon saarella, vain lyhyen matkan päässä Turun keskustan vilinästä.

Kylpylän kattava hoitovalikoima ulottuu perinteisistä kylpylähoidoista hierontaan ja kauneushoitoihin. Saunaosastolta voi sukeltaa lämpimiin altaisiin tai astua ulos upeaan saaristomaisemaan. Talvella mukavan lisän tuo pulahdus virkistävään avantoon.

Ruissalon saari luo ensiluokkaiset puitteet liikuntaan ja ulkoiluun. Kylpylän tiloista löytyy monipuolinen kuntosali fitness- ja kehonhuolto-tunteineen. Saaren ulkoilureitistöt tarjoavat upeat mahdollisuudet ympärivuotiseen ulkoiluun, pyöräilyyn ja patikointiin. Lisäksi lähellä sijaitsee suosittu golf-kenttä.

Kylpylässä toimii myös kuntoutukseen erikoistunut yksikkö, joka palvelee pitkäaikaisella kokemuksella kaikissa kuntoutukseen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa.

Kartta

Osta verkkokaupasta

Rentoudu kylpylässä

Spa- ja hoito-osaston sekä kuntoutuspalveluiden lisäksi Kylpylä tarjoaakin ihanteellisen ympäristön ulkoiluun. Altailta voi kävellä Kylpylän omaan rantaan ja pulahtaa mereen vuoden ympäri. Ruissalosta löytyvät luonnollisesti myös tasokkaat ravintolapalvelut, viihdettä sekä useita aktiviteetteja vapaa-aikaan. Kesällä Muumimaailma ja Ruissalon Kylpylä on ehdoton kombo!

Ruissalon Kylpylä

Paketin hinta 75€ /hlö sisältää: