Rakennusliiton Kesäpäivät 15.–17.6.2018

Useita tapahtumapaikkoja
Turku

Majoitus

  • MAJOITUSKOHDE-ESITTELYT JA VARAUKSET ALLA OLEVASTA VERKKOKAUPASTA!

Kiertoajelu su 17.6.

Tapahtumapaikat

Lisätietoja Rakennusliiton kesäpäivistä

Mitä tehdä Turussa?

Rakennusliiton Kesäpäivätapahtumaa vietetään Suomen Turussa 15.–17.6.2018.

Rakennusliiton jäsenet perheineen kokoontuvat juhannusta edeltävänä viikonloppuna Turkuun. Vuosikymmenten perinteen omaavan kesäpäivätapahtuman luonnetta on viime aikoina kehitetty aiempaa perheystävällisempään suuntaan.

Tapahtuma alkaa Rakentajamotoristien osalta perjantaina 15.6. Motoristiväki majoittuu Laivahostel Boreaan, joka on kiinnitettynä Aurajoenrannassa aivan Turun linnan ja merimuseo Forum Marinumin välittömässä läheisyydessä. Myös muille kesäpäivävieraille on varattu majoitustiloja kaupungin hotelleista perjantaista alkaen, jotta lauantaina ehtii mukaan tapahtumaohjelmaan alusta alkaen. MAJOITUSKOHDE-ESITTELYT JA VARAUKSET ALLA OLEVASTA VERKKOKAUPASTA!

Linnan ja merimuseon alue on tapahtumakeskuksena lauantaina 16.6. kello 16.30 saakka. Linnan esipihalla voi osallistua keskiaikaiseen markkinatapahtumaan ja nauttia ajan hengessä tuotetuista ohjelmanumeroista. Päivän mittaan jäsenet perheineen voivat maksutta tutustua opastetusti linnaan ja merimuseoon. Linnanpuistossa kesäpäivävieraat voivat iltapäivällä seurata mm. Rohan tallin tuottamia keskiaikaisturnajaisia ja tutustua keskiajan ritareiden leiriin sekä kokeilla jousiammuntaa tuon ajan välineillä. Linnanpuiston tapahtumat, kuten linnan esipihan markkinatapahtuma, ovat avoimia kaikelle kansalle.

Illalla tapahtumien keskus siirtyy kulttuurikeskus Logomoon. Ensimmäisenä klo 17.00 suuren salin lavalle nousee lähinnä nuoremmalle kuulijakunnalle suunnattuna Jannika B. Myöhemmin päälavalle nousee yleisöä tanssittamaan myös Marita Taavitsainen orkestereineen ja Bilebändi Raikas. Logomon tiloista löytyy lauantai-iltana myös rakennusliittolaisittain toteutettuna kulttuurikahvila ja karaokepub. Tapahtumaan saadaan vieraaksi myös mm. kuuluisa Liitto-orava. Logomon iltatapahtumakin on avoin tapahtuma.

Rakennusliitto tarjoaa kesäpäivävierailleen (”passillisille”) sunnuntaina 17.6. vapaan pääsyn Muumimaailmaan ja Turun SuperParkiin. Sunnuntaina on myös mahdollisuus tutustua Turun kaupungin nähtävyyksiin. Ilmoittautuminen kiertoajelulle tapahtuu alla olevasta linkistä.

Majoitus

  • MAJOITUSKOHDE-ESITTELYT JA VARAUKSET ALLA OLEVASTA VERKKOKAUPASTA!

Kiertoajelu su 17.6.

Tapahtumapaikat

Lisätietoja Rakennusliiton kesäpäivistä

Mitä tehdä Turussa?

Kartta

Osta verkkokaupasta

Rakennusliiton Kesäpäivät

Rakennusliiton Kesäpäivätapahtumaa vietetään Suomen Turussa 15.–17.6.2018.

Rakennusliiton Kesäpäivät hotellipaketit

Majoitus alk. 37,50 € / hlö / vrk.

Hotellivaihtoehdot:

Kaikki yo. hinnat ovat huonehintoja /vuorokausi sis. aamiaisen.

HUOM! Laivahostel Borea on lähtökohtaisesti varattu Rakennus Motoristeille. Teitä pyydetään varaamaan majoituksenne sähköpostitse, bjorn.widenius@turku.fi. Varausta varten tarvitaan laskutusosoitteenne, tulo- ja lähtöpäivänne sekä majoittujien nimet.