Rakennusliiton Kesäpäivät 15.–17.6.2018

Useita tapahtumapaikkoja
Turku

Majoitus

  • MAJOITUSKOHDE-ESITTELYT JA VARAUKSET ALLA OLEVASTA VERKKOKAUPASTA!

Kiertoajelu su 17.6.

Tapahtumapaikat

Lisätietoja Rakennusliiton kesäpäivistä

Mitä tehdä Turussa?

Rakennusliiton Kesäpäivätapahtumaa vietetään Suomen Turussa 15.–17.6.2018.

Rakennusliiton jäsenet perheineen kokoontuvat juhannusta edeltävänä viikonloppuna Turkuun. Vuosikymmenten perinteen omaavan kesäpäivätapahtuman luonnetta on viime aikoina kehitetty aiempaa perheystävällisempään suuntaan.

Tapahtuma alkaa Rakentajamotoristien osalta perjantaina 15.6. Motoristiväki majoittuu Laivahostel Boreaan, joka on kiinnitettynä Aurajoenrannassa aivan Turun linnan ja merimuseo Forum Marinumin välittömässä läheisyydessä. Myös muille kesäpäivävieraille on varattu majoitustiloja kaupungin hotelleista perjantaista alkaen, jotta lauantaina ehtii mukaan tapahtumaohjelmaan alusta alkaen. MAJOITUSKOHDE-ESITTELYT JA VARAUKSET ALLA OLEVASTA VERKKOKAUPASTA!

Linnan ja merimuseon alue on tapahtumakeskuksena lauantaina 16.6. kello 16.30 saakka. Linnan esipihalla voi osallistua keskiaikaiseen markkinatapahtumaan ja nauttia ajan hengessä tuotetuista ohjelmanumeroista. Päivän mittaan jäsenet perheineen voivat maksutta tutustua opastetusti linnaan ja merimuseoon. Linnanpuistossa kesäpäivävieraat voivat iltapäivällä seurata mm. Rohan tallin tuottamia keskiaikaisturnajaisia ja tutustua keskiajan ritareiden leiriin sekä kokeilla jousiammuntaa tuon ajan välineillä. Linnanpuiston tapahtumat, kuten linnan esipihan markkinatapahtuma, ovat avoimia kaikelle kansalle.

Illalla tapahtumien keskus siirtyy kulttuurikeskus Logomoon. Ensimmäisenä klo 17.00 suuren salin lavalle nousee lähinnä nuoremmalle kuulijakunnalle suunnattuna Jannika B. Myöhemmin päälavalle nousee yleisöä tanssittamaan myös Marita Taavitsainen orkestereineen ja Bilebändi Raikas. Logomon tiloista löytyy lauantai-iltana myös rakennusliittolaisittain toteutettuna kulttuurikahvila ja karaokepub. Tapahtumaan saadaan vieraaksi myös mm. kuuluisa Liitto-orava. Logomon iltatapahtumakin on avoin tapahtuma.

Rakennusliiton kesäpäiväpassi

Rakennusliitto tarjoaa kesäpäivävierailleen (”passillisille”) sunnuntaina 17.6. vapaan pääsyn Muumimaailmaan ja Turun SuperParkiin. Sunnuntaina on myös mahdollisuus tutustua Turun kaupungin nähtävyyksiin. Ilmoittautuminen kiertoajelulle tapahtuu alla olevasta linkistä.

Rakennusliiton Kesäpäiväpassilla saat niistä museokeskuksen julkaisuista, jotka käsittelevät rakennuksia tai liittyvät rakentamiseen, 10% alennusta Turun linnan museokauppa Fataburista. Huom. Kirjoja on tarjolla runsas, mutta rajallinen määrä.

Lähde tutustumaan museokaupan runsaaseen valikoimaan. Kaupasta löytyy mahtavien, kiinnostavien julkaisujen lisäksi monenlaista muuta mukavaa.

Majoitus

  • MAJOITUSKOHDE-ESITTELYT JA VARAUKSET ALLA OLEVASTA VERKKOKAUPASTA!

Kiertoajelu su 17.6.

Tapahtumapaikat

Lisätietoja Rakennusliiton kesäpäivistä

Mitä tehdä Turussa?

Kartta

Osta verkkokaupasta

Shoponline package only available in Finnish.