Turun mobiilipalvelut matkailijan matkassa

Navigaatio

Sisältö

Javascript is required to view this map.

Turku & seudun CITY-OPAS® matkailukarttapalvelu maksutta käytössäsi!

Ladattava CITY-OPAS mobiilisovellus tuo Turun & seudun matkailukarttapalvelun mobiiliisi ja paljon muutakin!

Sovelluksen avulla kätevä CITY-OPAS Turun & seudun matkailukarttapalvelu on helposti käytettävissä missä ja milloin vain, aina kun niitä tarvitaan. Sovelluksen avulla löytyvät helposti mielenkiintoisten matkailun palvelutarjoajien tarkemmat esittely- ja yhteystiedot sekä sijaintipaikat kartalla. Tämän lisäksi sovelluksesta löytyy myös tervetuloa Turkuun -osio, matkailuneuvonnan palvelutiedot sekä tapahtumia 2016 -osio.

MAKSUTON
Sovellus on maksuton käyttää ja helppo ladata!

OFFLINE TOIMIVUUS
Sovellus on helppo ladata eikä se käytä verkkoyhteyttä latauksen jälkeen, jolloin käyttäjän ei tarvitse olla huolissaan roaming-maksuista. Käyttäjä voi halutessaan ottaa verkkoyhteyden selatakseen yrityksien ja kohteiden kotisivuja tai paikantaakseen sijaintinsa. Sovellus varoittaa edellä mainituista verkkoyhteyttä vaativista käyttötilanteista etukäteen.

KARTAT
Sovelluksesta käyttäjä saa käyttöönsä Turun ja seudun kartat. Sijaintipalvelun kautta käyttäjä näkee oman sijaintinsa kartalla.

NÄYTÄ LÄHIMMÄT
Pääotsikoiden kautta löytyy myös Näytä lähimmät -palvelu, jonka kautta voi helposti valita omaa sijaintiaan lähellä olevat palvelut.

KÄYNTIKOHTEET, RAVINTOLAT, MAJOITUS, MUSEOT jne.
Turun ja seudun matkailukarttapalvelun tiedot löytyvät kätevästi pääotsikoihin jaoteltuna kuten mm. majoituspaikat, käyntikohteet, ruokapaikat, museot, ostospaikat, seutukuntien tiedot, teatterit ja tapahtumat.

KATTAVA MATKAILUKARTTAPALVELU
Sovelluksesta löytyvät Turun ja seudun monipuolisten matkailutarjoajien sijainnit kartalla, esittelytekstit, osoitteet, puhelinnumerot, aukioloajat sekä kotisivuosoitteet. Tämän lisäksi sovelluksessa löytyvät matkailuneuvonnan palvelutiedot, Turun tapahtumia 2016.

KÄTEVÄT JA HELPPOKÄYTTÖISET TOIMINNALLISUUDET
Sovelluksen käyttö on helppoa. Käyttäjä pääsee liikkumaan pääotsikoiden ja yrityskohtaisten tietojen välillä Takaisin-näppäimellä tai puhelimen omalla nuolinäppäimellä. Soita, Avaa nettisivu ja Näytä kartalla -näppäimillä voi myös soittaa tai siirtyä yrityksen kotisivuille tai karttasijaintiin. Pääotsikon alareunassa löytyvä Hakutoiminto on kätevä, jos käyttäjä etsii palvelua tai toimijaa tietyllä sanalla.

KIELIVERSIO
Sovelluksen koko sisältö on käytettävissä helposti erillisinä suomi-englanti-venäjä kieliversioina.

MAKSUTON MATKAILUKARTTAPALVELU
Sovellus on ladattavissa maksutta Google Play, AppStore ja Windows Phone -marketeista.

Sovelluksen on tuottanut Suomen City-Opas, joka on markkinajohtaja suomalaisten matkailukarttojen toimittajana. Sovelluksen tiedot perustuvat painetun Turun & seudun CITY-OPAS
-matkailukartan 2016 tietoihin. Painettuja Turun & seudun CITY-OPAS 2016 -matkailukarttoja saa Visit Turun matkailuneuvonnasta ja lukuisista muista eri jakelupisteistä.

Lisätietoja: www.city-opas.fi

Sovellus on ladattavissa maksutta Google Play, AppStore ja Windows Phone -marketeista.

Lisätietoja: www.city-opas.fi