M Kitchen & Café

Aboa Vetus & Ars Novan tilat
Itäinen Rantakatu 4–6
20700 Turku
+358 40 197 9005

Lisätietoja

Upea miljöö, mahtava ruoka ja juoma sekä ainutlaatuinen tunnelma! M Kitchen & Cafén löydät Aboa Vetus & Ars Novan aulatilasta aivan Turun keskustan jokirannasta.

M Kitchen & Cafén keittiö tekee herkullista lounasta joka arkipäivä klo 11–14. Tarjolla on joka päivä vaihtuva lämmin pöytään tarjottava lounasannos sekä erittäin runsas salaattibuffa. Iltapäivisin ja iltaisin ravintola-kahvila tarjoaa oman leipomon leivonnaisia, suolaisia tapaslautasia ja leipiä sekä laadukkaita viinejä, drinkkejä ja oluita.

Lauantaisin suosittu brunssi tarjoillaan klo 11–15. Brunssilla tarjolla runsaasti kylmiä ja lämpimiä herkkuja ja aivan mahtava tunnelma! Sunnuntaisin brunssi on klo 11–15 ja tällöin pöydässä on lämpimiä ja kylmiä herkkuja, kakkubuffa ja leipomomme MBakeryn suolaisia ja makeita leipomotuotteita. Voit varata pöydän brunsseille sähköpostilla.

Torstaisin M Kitchen & Cafélla on LIVE-torstai eli tiedossa on tällöin livemusiikkia, herkullista ruokaa ja mielettömiä drinkkejä! Kesäisin LIVE-torstaita vietetään sisäpihan terassillamme.

Tiloista löydät myös muunneltavat kokoustilat ja ravintolatilan voi varata yksityiskäyttöön.

Nähdään M Kitchenillä!

Lisätietoja