Kesäteatterit

Turku ja Naantali
Turussa ja lähialueilla teatterikausi jatkuu runsaana myös kesällä. Alueemme kesäteattereiden ohjelmistosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin! Valitse vain suosikkisi ja eläydy tunnelmaan!

Emma Teatteri: Love Me Tinder

Esityskausi: 31.5.–18.8.

Emma Teatterissa kesällä 2018 nähtävä Love Me Tinder on komedia rakkaudesta, treffeistä ja sen Ainoa Oikean etsimisestä. Se sopii sekä niille, joiden kokemus treffeillä käymisestä on vuosien takaa että niille, jotka juuri nyt aktiivisesti deittailevat.

Jo-Jo Teatteri: Heinähattu, Vilttitossu ja Littoisten Riiviö

Esityskausi: 14.7.–29.7.

Heinähattu, Vilttitossu ja Littoisten Riiviö on Kattilakosken perheen kesästä kertova koko perheen näytelmä, johon mahtuu mukaan niin urheilua, romantiikkaa, kinoja kuin juhliakin. Näytelmän jännitystä nostattaa Vilttitossun keksimä Littoisten riiviö, jota edes Konstaapeli Rillirousku ei saa lukuisista keinoista huolimatta kiinni.

Linnateatteri: Linnanneidot

Esityskausi: 6.6.–11.8.

Tänä kesänä Linnateatteri kaivautuu lusikalla naisvankilan syövereihin ja tekee yhden kesän hauskimmista komedioista! Linnanneidot tarjoilee 6.6. alkaen kesäillan ratoksi työkalut naisvankilasta pakenemiseen, siellä elämiseen ja selviytymiseen. Koko vankilan sisäinen maailma saa kyytiä, kun lavalla kohdataan muun muassa naisvangit, vanginvartijat, keittäjät, vankilanjohtaja ja muurien takana odottavat perheet! Pilke pysyy tiukasti silmäkulmassa niin lipuntarkastuksessa, ruokatarjoiluissa kuin itse esityksessä!

Samppalinnan Kesäteatteri: Naimakaupat Vegasissa – Honeymoon in Vegas

Esityskausi: 14.6.–17.8.

Vietä muutama tunti Vegasin tunnelmissa, Samppalinnan Kesäteatterissa. Naimakaupat Vegasissa -musikaalista ei vauhtia puutu! Luvassa on romantiikkaa, hyvää musiikkia ja mielenkiintoisia juonenkäänteitä. Naimakaupat Vegasissa perustuu elokuvaan Honeymoon in Vegas ja se on Euroopan kantaesitys.

Seikkailupuiston teatteri

Lapsille suunnatussa Seikkailupuistossakin toimii oma teatteri. Kesän aikana nähtävissä on monia hauskoja ja viihdyttäviä esityksiä. Tutustu ohjelmatarjontaan linkistä.

TEHDAS Teatteri: Saari ajan rajalla

Esitys purjeveneessä ja autiolla saarella

Esitysajat (suluissa olevat ovat varapäiviä sille varalle, että sääolosuhteet estävät purjehduksen): 15.8. (20.8.), 16.8. (17.8.), 21.8. (24.8.) ja 23.8. (24.8.)

Erilainen, luonnon läheinen teos toteutetaan purjehdusmatkalla autiolle saarelle. Saariston laineilla yhdistyvät sirkus, teatteri ja tanssi.

Esitys metsässä ja kallioilla

Esityskausi: 25.–26.8.

Metsässä ja kalliolla esitettävä teos yhdistää sirkusta, teatteria ja tanssia. Esitykseen lähdetään Turun Kauppatorilta. Muut saapumisohjeet katsojat saavat tekstiviestitse. Varaa mukaan rahaa kahteen bussimatkaan. 

Turun Kesäteatteri: Taikuri Oz

Esityskausi: 12.6.–11.8.

Taikuri Oz on Vartiovuorella esitettävä koko perheen näytelmä, josta pääsee nauttimaan kelistä riippumatta ulkoilmassa, mutta katoksen alla. Tom Petäjän ohjaamassa näytelmässä 26 näyttelijää esiintyy yli kahdeksassakymmenessä roolissa! Näytelmän punainen lanka on oman arvon löytäminen ja ystävyys. ”Suuri seikkailu sateenkaaren tuolla puolen!”

Turun Nuori Teatteri: Tuhat ja yksi paljastusta

Esityskausi: 29.6.–28.7.

Kesän kuumassa musiikki- ja sketsihupailussa Tuhat ja yksi paljastusta kurkistetaan kulissien taakse, raotetaan julkisuuden salattua verhoa ja palautetaan mieliin maailman tunnetuimpia paljastuksia. Varmista paikkasi paljastusten viidakkoon nyt, sillä tätä herkkua on tarjolla vain 10 esityksen verran!