Kaarinan kaupunki, matkailupiste

Lautakunnankatu 4
20780 Kaarina
+358 2 588 4010
Kaarinassa riittää tähdekästä näkemistä ja tekemistä. Kauniin luonnon ja sinisen meren lisäksi voit tutustua tähtitaivaan ihmeellisyyksiin Tuorlan planetaariossa.

Kaarina sijaitsee Varsinais-Suomessa, heti Turun naapurissa. Kohtuumatkan päässä ovat lento- ja rautatieasemat sekä kaksi satamaa.

E18-mottoritieltä Kaarinaan johtavat rampit 5, 6, 7 ja 8. Bussiyhteydet ovat hyvät muun muassa Helsingin ja Turun suunnista. Merelliseen kaupunkiin pääsee myös omalla veneellä.

Kaarinassa järjestetään monia suosittuja tapahtumia: Kaarina-Päivä, Meripäivä, Piispanpäivät, Saaristo Open ja Muinaistulet. Kaarina-teatterissa on näytöksiä ympäri vuoden. Kesäisin esityksiä on tarjolla myös muissa kesäteattereissa.
 
Koko perheen retkipaikka
 
Kaarinassa on paljon mukavia retkikohteita. Historian havinaa voit aistia muun muassa Kuusiston keskiaikaisilla linnanraunioilla sekä upeilla kartanoillamme. Arboretum Yltöisten ryytimaa puhkeaa kukkaan kesällä. Kauniit luontopolut ja muut luontokohteet tarjoavat mukavia ulkoilumahdollisuuksia. Virkistäviin uimavesiin on mahdollistaa pulahtaa useilla uimarannoilla. Hovirinnan rannasta löytyvät lisäksi liikenne- ja leikkipuistot sekä ravintola.
 
Retkipäivän päätteeksi voit majoittua muun muassa majatalossa, paikallisilla tiloilla ja kartanoissa tai perinteisesti hotellissa. Majoituspaikat tarjoavat myös lounaita ja ravintolapalveluita juhliin ja muihin tilaisuuksiin.
 
Lisätietoja tapahtumista, vierailukohteista sekä juhla- ja majoituspalveluista saat Visitkaarina.fi-sivustoltamme sekä matkailupisteestämme. Saatavilla on muun muassa alue- ja retkeilykarttoja.