Jazz City Turku

Useita tapahtumapaikkoja
Turku

Lisätietoja

Jazz City Turku on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka rakentaa Turusta valovoimaista eurooppalaista jazzkaupunkia! Mukana ammattitoimijoiden kolmikannassa ovat konserttisarja Flame Jazz, big band Turku Jazz Orchestra ja Suomen toiseksi vanhin jazzfestivaali Turku Jazz Festival.

Jazz City Turku -toimijat tuottavat vuosittain lähes 70 konserttia ja tapahtumaa eri konserttipaikoissa aina keskustan pieniltä klubeilta Itämeren risteilyaluksille ja Logomosta Aurajoelle. Missiona on elävöittää Turun keskustaa ja tuottaa seudun asukkaille sekä matkailijoille laadukkaita kulttuurielämyksiä rytmimusiikin ammattilaisten kanssa.

Flame Jazzin syyskauden ohjelmassa on upeita ruotsalaislaulajia, Itämeren suojelua, shakkia, nuoria lahjakkuuksia ja paljon muuta. Heti syyskuussa jazzinnälkäisiä hemmotellaan jo kolmannentoista kerran supersuositulla Flame Jazz Cruise -risteilyllä. Marraskuussa Sigyn-salissa kuullaan Turku Jazz Orchestran historian ensimmäinen tilausteos big bandille, jonka on säveltänyt turkulaislähtöinen pianisti-säveltäjä Henri Lyysaari. Kevätkauden kohokohtana juhlitaan maaliskuussa näyttävästi Turku Jazz Festivalin 50-vuotista taivalta.

Lisätietoja

Asiasanat: