Tilaisuus alkaa samalla kuohuviinillä, jota Dali tarjoili vierailleen: Perelada Brut Rose. Ruoka valmistetaan Dalin keittokirjasta ja viinit ovat suurimmaksi osaksi Dalin viinikirjasta. Ruoan tekee Rotisseur-kokki Kjell Gustafsson.

Ylellinen pöytäkattaus poikkeaa tavallisen ravintolan kattauksesta ja valaistuksena on Dalin suunnittelemat valaisimet ja kynttilänvalo.
Tilaisuutta varten paikalle on tuotu kierrebarokki, jossa tuolit on puettu kultanyörein ja kulkusin. Lautasliinat ovat kullattua kangasta, johon sisältyy asiakkaan toivoma brodeeraus muistoksi osallistujille.
A-oikeudet ja illallisen juomat kuuluvat hintaan.

Ryhmän koko: 6–10 henkilöä
Hinta: 2810 €/ryhmä

HUOM! Tarkemman ohjelman ja menun saat Visit Turun myyntipalvelusta.