Hotelli ja hostelli Linnasmäki

Lustokatu 7
20380 Turku
+358 2 412 3500
Linnasmäki on viihtyisä kokoushotelli rauhallisella, luonnonkauniilla ja historiallisella paikalla, vain neljän kilometrin päässä Turun keskustasta.

Edullinen majapaikka sijaitsee luonnon keskellä hyvien kulkuyhteyksien päässä, vain 4 km Turun keskustasta. Vieraiden käytössä on saunaosasto uima-altaineen sekä hyvät ulkoilureitit. Kesäisin voi vuokrata myös polkupyörän. Voit yöpyä joko hotellissa tai uudistetussa hostellissa, jossa on tarjolla myös perhehuoneita sekä huoneistoja. Saatavana on myös 1hh invahotellihuoneita. Autolla saapuville on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Kongressi, kokous, koulutustilaisuus, perhejuhla – Linnasmäki tarjoaa aina viihtyisät ja tarkoituksenmukaiset tilat ja monipuoliset palvelut olipa ryhmän koko sitten 5 tai 200 henkilöä. Tilojen arkkitehtuuri, sijainti, hotelli- ja ravintolapalvelut sekä moderni tekninen varustus ovat nostaneet Linnasmäen Suomen kokoushotellien kärkijoukkoon. Tilojen suunnittelussa on otettu huomioon erityisryhmien tarpeet.

Autolla saapuville on tarjolla runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Bussilinja lentokentältä satamaan kulkee Linnasmäen läheltä.