Holiday Club Caribia

Kongressikuja 1
20540 Turku
+358 30 6874 000
Haluatko polskutella altaassa aitoon karibialaiseen tyyliin samalla reissulla, kun tutustut Turkuun? Holiday Club Caribian tyylikkäästi remontoidut huoneet sekä juhannukseksi valmistuneet upeat Villas-huoneistot tarjoavat monipuolista majoitusta lähellä Turun keskustaa. Aitoon karibialaiseen henkeen toteutettu kylpylä, hemmotteleva Harmony Spa -hoitola ja monipuoliset ravintolapalvelut takaavat, että koko perhe viihtyy.

Kylpylässä aikuisten mieleen ovat erilaiset saunat sekä altaiden vesihierontaporeet. Lapset viihtyvät lämpimässä ulkoaltassa ja vauhdikkaissa vesiliukumäissä. Kylpylän sisäpihalla voit rentoutua ja paistatella päivää aurinkotuoleissa tai pelata tennistä ja rantalentopalloa. Hotellin minigolfradalla voi ottaa selvää, kuka on porukan puttimestari! Caribian Harmony Spa -hoitolassa huolletaan niin mieltä kuin kehoakin ja tehoa treenaamiseen saat Kuntosali TaMista. Caribian kokouspalvelut tarjoavat monipuoliset ja muunneltavat kokouspaketit kaikenlaisille ryhmille.

Saman katon alta löydät myös SuperPark Turku -sisäaktiviteettipuiston! Lapset, teinit ja aikuiset liikkuvat yhdessä, kaverit harrastavat porukassa ja ryhmät viihtyvät virkistyspäivillä. Monipuolisessa puistossa riittää tekemistä kaikille: testaa eri lajeja, pelaa, seikkaile, kiipeile, laske liukumäkiä ja temppuile trampoliineilla.

Holiday Club Caribia on paljon enemmän kuin kylpylä. Toivomme, että virkistyt ja rentoudut meillä ollessasi. Caribia kutsuu nauttimaan – yksin, kaksin tai koko perheen voimin!

Kartta

Osta verkkokaupasta

Holiday Club Caribia hotellipaketit

Lähde virkistymään Caribian kylpylälomalle. Koko perhe nauttii uimisesta, rentoutumisesta ja kunnon lomafiiliksestä lomakeskus Caribiassa, Turussa. Monipuolinen kaupunkikylpylä tarjoaa polskimisen oheen monipuolisesti lomaharrasteita sekä hemmotteluhoitolassa rentouttavia kauneushoitoja. Ja mitäpä loma olisikaan ilman ravintoloiden herkuista nauttimista!

Miniloma Caribiassa

Paketin hinta: 89€ / hlö sisältää:

  • 2 yön majoituksen Holiday Club Caribiassa 2-hengen huoneessa, aamiaisen, kylpylän vapaan käytön sekä vapaavalintaisen Neurosonic-hoidon.

Tarjoushinnat voimassa su-ti 1.2.–21.5.2019