Forum Sauna

Kurjenmäenkatu 17
20720 Turku
+358 50 588 5013

Lisätietoja

Sauna on meille sydämen asia. Se on perinteisten arvojen ja terveyden vaalimista ja kunnioittamista puhdistavilla hoidoilla, joista sauna on aina tärkein.

Turun ainoa Yleinen sauna

Puhdasta saunakulttuuria Turussa jo vuodesta 1927, Kurjenmäessä vuodesta 1941. Naisten ja miesten yleinen sauna avoinna perjantaisin klo 15–18.

Saunapalvelut

Forum Saunassa on kaksi saunaa, pesu- ja pukuhuonetta, joissa tilat noin 20 henkilölle kummallakin puolelle. Pukuhuoneissa on lukittavat kaapit. Yleisillä saunavuoroilla ei tarvitse varata paikkaa lauteilta, vaan voit saunoa vapaasti saunan aukioloaikana. Meillä ei rajoiteta myöskään saunomisaikaa. Voit käyttää vihtaa, joko omaasi tai hankkia sen meiltä. Muina palveluina vuokraamme pyyhkeitä, myymme virvokkeita, saunomis- ja peseytymisvälineitä sekä hoitotuotteita.

Pesupalvelut

Perjantaisin saunassa on myös kylvettäjä, jolta voit tilata pesupalvelua. Pesu- ja pesuhierontapalvelut voit tilata kylvettäjältä saunaan tullessa. Niitä ei voi tilata etukäteen, sillä palvelemme asiakkaita tulojärjestyksessä. Lisäksi on mahdollisuus pesuhierontaan.

Kuppaushoidot vuodesta 1990

Kuppausta vanhana perinteisenä hoitona on tehty meillä vuodesta 1990 lähtien. Varsinaiset kuppauspäivät ovat maanantaista torstaihin. Kupattavaksi pääset ajanvarauksella, hoitoaika on noin 1½ tuntia. Voit tulla yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa.

Turvehoidot vuodesta 1997

Forum saunan turvehoitoja ovat kokovartalohaudehoidot, joihin liitetään aina ensin saunan rentouttava ja ihohuokosia avaava vaikutus. Toinen muoto on suuren suosion saavuttanut turvekimppasauna. Tule viihtymään ja rentoutumaan oman porukkasi kanssa, 5–10 henkilöä. Hoitoaika n. kaksi tuntia.

Hirudoterapia / Iilimatohoito

Verijuotikasta on käytetty erilaisiin lääkinnällisiin tarkoituksiin jo antiikin ajoista lähtien.

Saunaterapiakoulutus

Saunaterapiakoulutus on aloitettu Suomessa vuonna 2005 ja on meidän kehittämämme kokonaisuus.

Tarkoituksemme on lisätä perinteistä saunan käyttöä, niin itsehoitona kuin terapiakäytössäkin. Koulutuksesta on mahdollisuus saada kokonaan uusi palvelualan ammatti tai lisätä muiden terapioiden yhteiskäyttöä. Kouluttajina Mervi Hongisto ja Merja Pihlajamäki. Lue lisää:

Forum hoitosauna on myös infrapunasauna

Meillä on perinteisten puhdistushoitojen lisäksi mahdollista saunoa myös infrapunasaunassa. Voimme yhdistää infrapunasaunan muiden hoitojen tueksi tai käyttää sitä yksinään. Infrapunasaunassa voi saunoa yksin tai ryhmänä. Saunaan sopii kerralla kuusi henkilöä ja hoitoaika on 30–45 minuuttia.

Yhteishoitomahdollisuuksia: Morsiussaunat, turvesaunat, kuppaukset, hauteet, vesihoidot, yksilöhoidot, naturopaattiset hoidot ym.

Saunan7salaisuutta-tuotesarja

Tarkoituksemme on tarjota käyttöönne puhtaita ja luomulaatuisia kehonhoitotuotteita, jokapäiväiseen käyttöön. Nostamme esille sarjassa kansanperinteen, suomalaisuuden, kauneuden ja käyttömukavuuden. Ilon iholle ja hiuksille. Haluamme tukea puhtautta ja terveyttä jokaisena ikäkautena ja niin koti- kuin hoitola-/ hoitosaunakäytössä. Tutustu tuotteisiimme ja saunan salaisuuksiin, iloitse ja nauti.

Naisten ja miesten yleinen sauna avoinna perjantaisin klo 15–18

Lisätietoja

Asiasanat: