Doerz

Tykistökatu 2–4
20520 Turku
Parasta tekemistä paikallisten kanssa

Doerz auttaa matkailijoita löytämään aitoja elämyksiä paikallisten kanssa.

Koe kahvilakierros Lindan seurassa, käy parhailla kirpputoreilla Idan opastamana tai koe käsityöläisoluet Tapanin kanssa. Tutustu heihin paremmin ja kurkista heidän jokapäiväiseen elämäänsä. Paikallisia elämystarjoajia on Turussa jo yli 50 odottamassa juuri sinua!

Doerit, paikalliset elämyksiä tuottavat Sankarit, ovat Doerzin yhteisön ytimessä. Tänä päivänä ihmiset etsivät tapoja tutustua kulttuuriin paikallisten ihmisten silmin. Kukaan ei enää halua olla turisti!

Kuinka voi varata elämyksiä?

Jotkut Doerzin elämystarjoajista listaavat tapahtumia, joihin voit varata paikan ja mennä mukaan joko yksin tai ryhmässä. Toiset taas toimivat mieluummin tilauspohjalta ja räätälöivät elämyksen sinulle sopivaksi. Ja he kaikki odottelevat innolla sinun yhteydenottoasi!

Doerzin avulla saat myös ideoita tekemiseen Turussa. Sinun tarvitsee vain ladata Doerz-sovellus Google Playstä tai AppStoresta. Kun kerrot matkasi ajankohdan, sovellus etsii sinulle parhaat elämykset ja tarjoaa niitä sinulle silloin kun tahdot. 

Kaikki varaukset ja maksut tapahtuvat verkossa. Maksutapoina käytössä ovat pankki- ja luottokortit, Alipay, Google Wallet sekä Apple Pay.  

Käy tutustumassa elämyksiin ja niitä toteuttaviin ihmisiin. Löydät todellisia paikallisia helmiä!