Challenge Turku 9.–11.8.2019

Kisakeskus: Varvintori
Turku

Lisätietoja

CHALLENGE TURKU -triathlontapahtuma alkaa lauantaina 11.8. Junior-, Challenge4All- sekä sprint-kilpailuilla. Sunnuntaina 12.8. on vuorossa puolimatkan kilpailu, jossa triathlonin koti- ja ulkomaiset kärkinimet ottavat mittaa toisistaan Aurajoen rannoilla.

Neljättä kertaa järjestettävä Challenge Turku tuo kansainvälisen triathlonkilpailun Turkuun ja Aurajoen ikoniseen jokirantaan. Vaikka kilpailu kokoaa maailmanluokan triathlonammattilaisia ja suomalaisia kärkinimiä kilpailemaan voitosta, on Challenge Turku myös koko perheen urheilutapahtuma. Osallistumisen kynnys on matala, sillä matkoja löytyy kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille!

Challenge Turku on tunnettu nopeista reiteistään ja erinomaisista järjestelyistään. Myös katsojille ja kaupunkilaisille tapahtuma tuo ainutlaatuisen mahdollisuuden maistaa suuren triathlonkisan tunnelmaa. Etenkin uinti ja juoksu tapahtuvat kaupungissa lähellä ihmisiä. Uintireitti ja vaihtoalue sijaitsevat joen alajuoksulla Suomen Joutsenen kohdilla, ja juoksu seurailee jokirantaa aina Auransillalle asti. Tapahtumaan toivotaan runsain joukoin kaupunkilaisia kannustamaan kilpailijoita!

Lisätietoja