Airiston Lumous

Sandvikeninranta 18
21600 Parainen
+358 500 827 895
Lumoudu Airiston Lumouksen levollisuudesta, kauneudesta ja inspiroivasta ylellisyydestä! 

Aivan rannan tuntumassa sijaitseva Airiston Lumous on elämys. Sen elegantissa lasiseinäisessä salissa voi hakea inspiraatiota ihailemalla merta. Oli kesä tai talvi, lasiseinäisessä ja -kattoisessa ruokasalissa sekä suurilla lasitetuilla terasseilla meren kimallus on läsnä aivan vieressä.
 
Airiston Lumous on upeudessaan, tyylikkyydessään ja modernissa arkkitehtuurissaan vailla vertaa. Joka puolella on kauneutta, eleganssia ja huumorilla tehtyjä tiloja, joissa tunnelmat vaihtuvat hauskasti.
 
Meri on muutaman askeleen päässä rakennuksista ja suurista terasseista, ja välissä on hiekkaranta, jonka lepotuoleissa voit nauttia aaltojen äänistä. Ihminen on tutkitusti onnellisimmillaan meren rannalla - ja onnellinen ja levollinen ajatus on luova ja tehokas.
 
Airiston Lumous on kuin tehty virkistykseen, ajatteluun ja nautinnolliseen yhdessäoloon. Hierova ja valaistu ulkoporeallas aivan rantaviivan tuntumassa on saunojien suosikki, jossa aika kuluu kuin siivillä välillä niin auringonpaisteessa kuin tähtitaivaan alla. Villa Lumouksen päärakennuksen ja viereisen rantamökki Vita Stuganin tilavista saunoista on upeat merimaisemat.
 
Kerromme teille, mistä voitte saada parasta palvelua ja aktiviteetteja kauniista saaristostamme nauttimiseksi ja siellä liikkumiseksi!

Lumoavien Kalamatkojen kalaopas vie teidät kalaan ja Lumoavia Kakkuja loihtii upeaa kakkutaidetta myös kotiin viemisiksi.