Åbo Svenska Teater

Eerikinkatu 13
20100 Turku
+358 2 777 377

Lisätietoja

Åbo Svenska Teater on Suomen vanhin teatteri. Kaunis teatteritalo rakennettiin vuonna 1839. Teatteri on tunnettu korkeatasoisista musikaaleista, joista yleisö pääsee nauttimaan loisteliaassa salissa.

Syyskaudella 2017 Åbo Svenska Teatterin Päänäyttämöllä nähdään musiikkidraama Piaf-jag ångrar ingenting (suom. Piaf – en kadu mitään). Esitys kertoo laulajattaresta, joka rakasti koko maailmaa näyttämöllä, mutta sen ulkopuolella vain itseään. Esitys on tekstitetty suomeksi.

Studionäyttämöllä Suomi 100 -juhlavuoden näytöksenä nähdään HJORT, joka on uusi tulkinta J. J. Wecksellin Daniel Hjortista. Sen lisäksi tarjolla teatterin näyttämöillä on myös musiikkia, tanssia sekä erilaisia vierailevia teoksia.

Teatterin tilat ovat myös vuokrattavissa yksityiskäyttöön, ja esimerkiksi ravintola Tiljanissa kauniit kristallikruunut luovat tunnelmalliset puitteet onnistuneelle juhlalle tai kokoukselle.

Lisätietoja

Kartta

Osta verkkokaupasta

Åbo Svenska Teaterin hotellipaketit

Syksyllä 2018 Åbo Svenska Teaterissa nähdään Charlotte Brontën rakastettu klassikkonäytelmä Jane Eyre. Tämä on tarina järkevästä naisesta oudossa maailmassa, jossa ihmisen arvo perustuu varallisuuteen, syntyperään ja ulkonäköön.

Åbo Svenska Teaterin hotellipaketit

Jane Eyre -paketti: 98€ / hlö, sis majoituksen 2hh:ssa, aamiaisen sekä lipun esitykseen.

  • Päivämäärät: 21. ja 22.9. ja 10.11.2018

Teatterin jälkeen voit rentoutua Turun Kauppatorin laidalla sijaitsevassa tyylikkäässä Original Sokos Hotel Hamburger Börssissä.