Åbo Svenska Teater

Eerikinkatu 13
20100 Turku
+358 2 777 377

Lisätietoja

Åbo Svenska Teater on Suomen vanhin teatteri. Kaunis teatteritalo rakennettiin vuonna 1839. Teatteri on tunnettu korkeatasoisista musikaaleista, joista yleisö pääsee nauttimaan loisteliaassa salissa.

Syyskaudella 2017 Åbo Svenska Teatterin Päänäyttämöllä nähdään musiikkidraama Piaf-jag ångrar ingenting (suom. Piaf – en kadu mitään). Esitys kertoo laulajattaresta, joka rakasti koko maailmaa näyttämöllä, mutta sen ulkopuolella vain itseään. Esitys on tekstitetty suomeksi.

Studionäyttämöllä Suomi 100 -juhlavuoden näytöksenä nähdään HJORT, joka on uusi tulkinta J. J. Wecksellin Daniel Hjortista. Sen lisäksi tarjolla teatterin näyttämöillä on myös musiikkia, tanssia sekä erilaisia vierailevia teoksia.

Teatterin tilat ovat myös vuokrattavissa yksityiskäyttöön, ja esimerkiksi ravintola Tiljanissa kauniit kristallikruunut luovat tunnelmalliset puitteet onnistuneelle juhlalle tai kokoukselle.

Lisätietoja

Kartta

Osta verkkokaupasta

Teatterielämyksiä & rentoutumista Turussa


Ohjelmistossa:

PIAF – jag ångrar ingenting

Esitys laulajattaresta, joka rakasti koko maailmaa näyttämöllä, mutta sen ulkopuolella vain itseään. Ajankohtainen teema maailmassamme, jossa jokaiselle tarjotaan mahdollisuus tähteyteen. Edith Piafin roolissa nähdään Emma Klingenberg (Myrskyluodon Maija ÅST:n Stormskärs Majassa 2015-2016).

Jane Eyre (suom. Kotiopettajattaren romaani)

Jane Eyre on köyhä, orpo ja rumaksikin kutsuttu. Kipinä sielussaan ja intuitioon vahvasti uskoen hän kuitenkin kulkee monimutkaista tietään kohti onnellisempaa ja omaehtoisempaa elämää. Åbo Svenska Teaterin näyttämöteos ei vain kuvita romaania, vaan muuntaa sen ajattomat teemat sekä kiehtovan tunnelman mielenkiintoiseksi teatteriksi. Esitys tekstitetään suomeksi.

Varaa paikkasi nyt!

Piaf- esitys + Food Walk

Hinta: 79 €/hlö, oikeuttaa Piaf- jag ångrar ingenting esitykseen ja Food Walk korttiin.
HUOM! Varatessanne paketin valitkaa päivä, jolloin haluatte mennä teatteriesitykseen.

Lisätietoa:
Lisätietoa esityksestä
Food Walk

Åbo Svenska Teaterin hotellipaketit

Piaf- jag ångrar ingenting -paketti: 101€ / hlö, sis majoituksen 2hh:ssa, aamiaisen sekä lipun esitykseen.

  • Päivämäärät: 16., 23.,  ja 24.2.2018

Jane Eyre -paketti: 98€ / hlö, sis majoituksen 2hh:ssa, aamiaisen sekä lipun esitykseen.

  • Päivämäärät: 15., 21. ja 22.9.2018

Teatterin jälkeen voit rentoutua Turun Kauppatorin laidalla sijaitsevassa tyylikkäässä Original Sokos Hotel Hamburger Börssissä.