Åbo Svenska Teater

Eerikinkatu 13
20100 Turku
+358 2 777 377
Åbo Svenska Teater on Suomen vanhin teatteri. Kaunis teatteritalo rakennettiin vuonna 1839. Teatteri on tunnettu korkeatasoisista musikaaleista, joista yleisö pääsee nauttimaan loisteliaassa salissa.

Alkuvuodesta 2017 Åbo Svenska Teatterin Päänäyttämöllä nähdään erittäin suosittu draama Kungens tal (suom. Kuninkaan puhe) sekä Syksyllä 2017 Päänäyttämön valtaa musiikkidraama Piaf-jag ångrar ingenting (suom. Piaf – en kadu mitään). Päänäyttämön esitykset ovat pääsääntöisesti kaikki tekstitetty suomeksi.

Pienemmällä Studionäyttämöllä ja kiertueella esitetään Bengt Ahlforsin komedia Den sista cigarren (suom. Viimeinen sikari). Sen lisäksi tarjolla on myös musiikkia, ohjelmaa perheen nuorimmille sekä erilaisia vierailevia teoksia.

Teatterin tilat ovat myös vuokrattavissa yksityiskäyttöön, ja esimerkiksi ravintola Tiljanissa kauniit kristallikruunut luovat tunnelmalliset puitteet onnistuneelle juhlalle tai kokoukselle.

Kartta

Osta verkkokaupasta

Teatteri ja ruokaelämyksiä Turussa

Tervetuloa yhteislipulla nautimaan huippu ruoasta ja jännittävästä teatterista.

Syksyllä 2017 teatteri esitää Piaf - Jag ångrar ingenting- esityksen.

PIAF – jag ångrar ingenting

Esitys laulajattaresta, joka rakasti koko maailmaa näyttämöllä, mutta sen ulkopuolella vain itseään. Ajankohtainen teema maailmassamme, jossa jokaiselle tarjotaan mahdollisuus tähteyteen. Edith Piafin roolissa nähdään Emma Klingenberg (Myrskyluodon Maija ÅST:n Stormskärs Majassa 2015-2016).

Varaa paikkasi ensimmäisten joukossa nyt!

Teatteria ennen tai teatterin jälkeen saat nauttia Food Walk kortista, kortti joka oikeuttaa valita viisi mieleistäsi kymmenestä mukana olevasta ravintolasta. Tarjolla on sekä alku- pää- että jälkiruokia.

Piaf- esitys + Food Walk

Yhteishinta: 79 €/hlö oikeuttaa Piaf- jag ångrar ingenting esitykseen ja Food Walk korttiin.
HUOM! Varatessanne paketin valitkaa päivä, jolloin haluatte mennä teatteriesitykseen.

Lisätietoa:
Lisätietoa esityksestä
Food Walk