Åbo Svenska Teater

Eerikinkatu 13
20100 Turku
+358 2 777 377

Lisätietoja

Åbo Svenska Teater on Suomen vanhin teatteri. Kaunis teatteritalo rakennettiin vuonna 1839. Teatteri on tunnettu korkeatasoisista musikaaleista, joista yleisö pääsee nauttimaan loisteliaassa salissa.

Syyskaudella 2017 Åbo Svenska Teatterin Päänäyttämöllä nähdään musiikkidraama Piaf-jag ångrar ingenting (suom. Piaf – en kadu mitään). Esitys kertoo laulajattaresta, joka rakasti koko maailmaa näyttämöllä, mutta sen ulkopuolella vain itseään. Esitys on tekstitetty suomeksi.

Studionäyttämöllä Suomi 100 -juhlavuoden näytöksenä nähdään HJORT, joka on uusi tulkinta J. J. Wecksellin Daniel Hjortista. Sen lisäksi tarjolla teatterin näyttämöillä on myös musiikkia, tanssia sekä erilaisia vierailevia teoksia.

Teatterin tilat ovat myös vuokrattavissa yksityiskäyttöön, ja esimerkiksi ravintola Tiljanissa kauniit kristallikruunut luovat tunnelmalliset puitteet onnistuneelle juhlalle tai kokoukselle.

Lisätietoja

Kartta

Osta verkkokaupasta

Teatteri ja ruokaelämyksiä Turussa

Tervetuloa nautimaan yhteislipulla huippuruoasta ja jännittävästä teatterista.

Syksyllä 2017 teatteri esitää Piaf - Jag ångrar ingenting -esityksen.

PIAF – jag ångrar ingenting

Esitys laulajattaresta, joka rakasti koko maailmaa näyttämöllä, mutta sen ulkopuolella vain itseään. Ajankohtainen teema maailmassamme, jossa jokaiselle tarjotaan mahdollisuus tähteyteen. Edith Piafin roolissa nähdään Emma Klingenberg (Myrskyluodon Maija ÅST:n Stormskärs Majassa 2015-2016).

Varaa paikkasi nyt!

Teatteria ennen tai jälkeen saat nauttia Food Walk kortista, joka oikeuttaa sinut valitsemaan viisi mieleistäsi kymmenestä mukana olevasta ravintolasta ja aloittamaan makumatkan. Tarjolla on sekä alku- pää- että jälkiruokia.

Piaf- esitys + Food Walk

Hinta: 79 €/hlö, oikeuttaa Piaf- jag ångrar ingenting esitykseen ja Food Walk korttiin.
HUOM! Varatessanne paketin valitkaa päivä, jolloin haluatte mennä teatteriesitykseen.

Lisätietoa:
Lisätietoa esityksestä
Food Walk