Åbo Svenska Teater

Eerikinkatu 13
20100 Turku
+358 2 277 7377

Lisätietoja

Åbo Svenska Teater on Suomen vanhin teatteri. Kaunis teatteritalo rakennettiin vuonna 1839. Teatteri on tunnettu korkeatasoisista esityksistään, joista yleisö pääsee nauttimaan loisteliaassa salissa.

Syksyllä 2018 Åbo Svenska Teaterin Päänäyttämöllä ensi-iltansa saa Charlotte Brontën klassikko Jane Eyre, kotiopettajattaren romaani. Jane Eyre on köyhä, orpo ja rumaksikin kutsuttu. Kipinä sielussaan ja intuitioon vahvasti uskoen hän kuitenkin kulkee omaa tietään. Romaanin omaperäinen tunnelma muotoutuu mielenkiintoiseksi teatteriksi.  Esitys tekstitetään suomeksi ja ruotsiksi.

Marraskuussa Päänäyttämölle tulee turkulaisen Aurinkobaletin kanssa yhdessä tuotettu H. C. Andersenin taianomainen klassikko Lumikuningatar. Siitä tulee koko perheen monikielinen tanssisatu. Näyttämölle tulee neljä kieltä: ruotsi, suomi, saame ja tanssin kieli. Esitys tekstitetään suomeksi ja ruotsiksi.

Teatterin tilat ovat myös vuokrattavissa yksityiskäyttöön, ja esimerkiksi ravintola Tiljanissa kauniit kristallikruunut luovat tunnelmalliset puitteet onnistuneelle juhlalle tai kokoukselle.

Lisätietoja

Kartta

Osta verkkokaupasta

Åbo Svenska Teater lippupaketit

Ujo Charlie ei uskalla puhua tuntemattomien kanssa ja esittää sen takia olevansa ulkomaalainen. Tämän takia ihmiset eivät huomio häntä. Charlien korviin kantautuu salaisuuksia, jotka eivät kuulu ulkopuoliselle. Hän sotkeutuu hallitsemattomaan tapahtumaketjuun.

Muukalainen on päivitetty, ajankohtainen versio 1980-luvun menestyskomediasta Kom igen, Charlie! Esitys tekstitetään sekä suomeksi että ruotsiksi Päänäyttämöllä.

Esitystä ennen tai jälkeen pääset nauttimaan Food Walk kortin eduista.

Åbo Svenska Teater: Främlingen + Food Walk

Yhteishinta: 84 €/hlö oikeuttaa Främlingen esitykseen ja Food Walk korttiin.
HUOM! Varatessanne paketin valitkaa päivä, jolloin haluatte mennä teatteriesitykseen.

Lisätietoa:
Lisätietoa esityksestä
Food Walk