Aavameri

Saaronniemi ja koko Saaristomeri
20100 Turku
+358 50 569 7088
Merimelonta on upea tapa kokea saaristoa. Aavameren laadukkailla opastetuilla retkillä ja kursseilla irtaudut arjesta, stressi häipyy ja mieli lepää. Ohjelmaa useimpina viikonpäivinä Turun Ruissalossa sekä Saaristomeren kansallispuistossa.

Maailman laajin saaristo Saaristomeri koostuu yli 50 000 saaresta ja luodosta. Saaristomeri on yksi maailman upeimpia paikkoja merimelontaan. Joka niemenkärjen takaa löytyy jotain uutta tutkittavaa. Näin lähelle luontoa pääsee vain kajakilla.

Aavameri järjestää erittäin laadukkaita, kaikille tarkoitettuja päiväretkiä maanantaisin ja iltaretkiä perjantaisin. Lähtöpaikka näille retkille on Saaronniemi Turun Ruissalossa. Jos haluat kokea maailman suurimman saariston ja Saaristomeren vielä paremmalla tavalla, lähde mukaan kolmen päivän kestäville retkille (retkellä yövytään), joita järjestetään kesän jokaisena viikkona. Retkelle lähdetään tiistaina ja paluu on torstaina.

Tutustu retkiin:

Ryhmät voivat tilata myös omia retkiä kaikkina viikonpäivinä. Suosittuja ovat esimerkiksi yhden päivän perheretket sekä viiden päivän ulkosaaristoretket, joiden aikana yövytään teltoissa mahtavilla saarilla.

Aavameri myös vuokraa laadukkaita kajakkeja ja merimelontavälineitä.

Vuoden 2018 MATKA-messuilla Aavameri vastaanotti Visit Finlandin kärkituotepalkintoa melontaelämyksistään sekä Kestävän kehityksen kunniamaininnan.